Climatedesigners Imago2021

We are climate designers

WHAT ABOUT YOU!?.

Bekijk ons productoverzicht

Radiatoren voor milieubewust
Koelen, ventileren & verwarmen

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe ecologische oplossingen voor koeling, ventilatie & verwarming. Wij voelen de urgentie om radiatoren en convectoren te ontwikkelen die het klimaat altijd ten goede komen. Onze producten zorgen voor een gezond en fris binnenklimaat, met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. 

Climatedesigners Imago2021

Nieuwe catalogus 07-2021

Met onze nieuwe catalogus heb je een compleet overzicht van de Jaga producten, prijzen en technische specificaties. Download hem hier. De gedrukte versie is vanaf deze zomer beschikbaar, vraag hem hier alvast aan!

MAGAZINE OUT NOW

What About!?. THINK GLOBAL, ACT LOCAL

Met ons vierde magazine brengen we een aantal mooie internationale projecten jouw kant op, we leggen hierin uit wat we verstaan onder internationaal ondernemen met een lokale invulling. Download het magazine of vraag hier de gedrukte versie aan!

SELECTIETOOL JAGA

Selectietool

Stel op basis van de eigenschappen van de woning en kamers een offerte samen met de juiste Strada, Mini of Vertiga radiatoren inclusief aansluitsets. Het advies wordt incl. bestellijst per e-mail naar je verzonden. 

Nieuws & kennis

Jaga Tools & downloads

Kies direct de documenten die je nodig hebt om de juiste Jaga selectie te kunnen maken. Wel zo gemakkelijk!

Projecten & referenties

Kantoor
Karl Lagerfeld 7

Hoofdkantoor Karl Lagerfeld

Amsterdam staat op de vierde plek van belangrijkste Europese modesteden. Het is dan ook niet voor niets dat het hoofdkantoor van Modehuis Karl Lagerfeld in 2019 besloot te verhuizen van Parijs naar de Herengracht in Amst…

Lees meer
Kantoor
Jaga Telefonica6

Telefónica Madrid

Telefónica is één van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld wat betreft beurswaarde en aantal klanten. De onderneming stond voor de strategische uitdaging om de veertienduizend werknemers samen te brengen in é…

Lees meer
Overig
01 Ombftmcmurray0665

Fort McMurray International Airport

Het Fort McMurray vliegveld in Canada heeft in 2014 een terminal bijgebouwd, om op jaarbasis 1.5 miljoen bezoekers te verwerken. De terminal is 15.000 vierkante meter groot met voornamelijk glazen gevels.

Er zijn meerder…

Lees meer
Wil je meer weten over onze producten, innovaties of onze service?

Maak een afspraak met een van onze Climate Designer verkoopadviseurs. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina