WE ARE CLIMATE DESIGNERS

Voor een beter klimaat, binnen en buiten

What about you?!.

Nieuw: Briza 22

Onze krachtige ventilatorconvector voor actief koelen en verwarmen.

Lees meer over Briza 22

Radiatoren voor milieubewust
Koelen, ventileren & verwarmen

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe ecologische oplossingen voor koeling, ventilatie & verwarming. Wij voelen de urgentie om radiatoren en convectoren te ontwikkelen die het klimaat altijd ten goede komen. Onze producten zorgen voor een gezond en fris binnenklimaat, met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. 

CATALOGUS LINKEDIN

Nieuwe catalogus

Met onze nieuwe catalogus heb je een compleet overzicht van de Jaga producten, prijzen en technische specificaties in huis.

Webinar

Webinar

Onder het motto van onze Vlaamse collega's "blijf in uw kot" organiseren wij ons eerste webinars via de Jaga Academy! Kijk jij ook mee? 

IMG 0898

What About?!. COOLING

Met trots presenteren we ons tweede magazine. We vertellen je graag over de technologische ontwikkelingen op het gebied van koeling en hoe wij als Climate Designers daarmee omgaan.

Nieuws & kennis

Jaga Tools & downloads

Kies direct de documenten die je nodig hebt om de juiste Jaga selectie te kunnen maken. Wel zo gemakkelijk!

Projecten & referenties

Overig
Chihuly08

Chihuly Glass Museum Seattle

Niet alleen dient dit gebouw als museum, maar het kan ook gereserveerd worden voor zakelijke en privé evenementen. Het gebouw is volledig gemaakt van glas en bevat een collectie van Dale Chihuly's meest significante werk…

Lees meer
School
Els Korsten Fotografie0057 S

Kindcentrum De Voorhof

In augustus 2017 is na ruim 7 maanden renoveren Kindcentrum de Voorhof opgeleverd in Leiderdorp. Het gerenoveerde gebouw voldoet nu aan het programma van eisen - frisse scholen 2012. Dit houdt o.a. In dat het gebouw per …

Lees meer
Woning
IMG 6220

Kruisherenklooster Uden

Met het behoud van haar bijzondere karakter heeft het Klooster een intensieve renovatie ondergaan. In het gebouw zijn 16 serviceappartementen van BrabantWonen en 2 topkamers ten behoeve van BrabantZorg gerealiseerd.

All…

Lees meer
Wil je meer weten over onze producten, innovaties of onze service?

Maak een afspraak met een van onze Climate Designer verkoopadviseurs. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina