…

WE ARE CLIMATE DESIGNERS

Wij zullen ons altijd blijven ontwikkelen en inzetten voor een beter binnen- en buitenklimaat, door producten te ontwikkelen die op een duurzame wijze koelen, ventileren én verwarmen. 

What about you?!.
…

Nieuw: Briza 22

Onze krachtige ventilatorconvector voor actief koelen en verwarmen.

Lees meer over Briza 22
…

Koelen én verwarmen met de radiator van de toekomst

Radiatoren voor milieubewust
Koelen, ventileren & verwarmen

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe ecologische oplossingen voor koeling, ventilatie & verwarming. Wij voelen de urgentie om radiatoren en convectoren te ontwikkelen die het klimaat altijd ten goede komen. Onze producten zorgen voor een gezond en fris binnenklimaat, met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. 

Jaga selectietool

Selecteer voor iedere woning in drie stappen de juiste Strada, Tempo, Vertiga en Mini Vrijstaand.

Strada Hybrid

Naast de Low-H₂O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte extreem snel te koelen.

What About?!. COOLING

Met trots presenteren we ons tweede magazine. We vertellen je graag over de technologische ontwikkelingen op het gebied van koeling en hoe wij als Climate Designers daarmee omgaan.

Nieuws & kennis

Jaga Tools & downloads

Kies direct de documenten die je nodig hebt om de juiste Jaga selectie te kunnen maken. Wel zo gemakkelijk!

Projecten & referenties

Overig

Fort McMurray Airport

Het Fort McMurray vliegveld in Canada heeft in 2014 een terminal bijgebouwd, om op jaarbasis 1.5 miljoen bezoekers te verwerken. De terminal is 15.000 vierkante meter groot met voornamelijk glazen gevels.

Er zijn meerde…

Lees meer
Kantoor

Villa Römershof

Kantoorvilla Römershof in Arnhem werd in het najaar van 2017 grondig gerenoveerd. Er is veel werk gemaakt van de villa met een oppervlakte van 900m2. Het karakteristieke pand is zowel intern als extern gemoderniseerd en …

Lees meer
School

Kindcentrum De Voorhof

In augustus 2017 is na ruim 7 maanden renoveren Kindcentrum de Voorhof opgeleverd in Leiderdorp. Het gerenoveerde gebouw voldoet nu aan het programma van eisen - frisse scholen 2012. Dit houdt o.a. In dat het gebouw per …

Lees meer
Wil je meer weten over onze producten, innovaties of onze service?

Maak een afspraak met een van onze Climate Designer verkoopadviseurs. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina