Hero

We are climate designers

WHAT ABOUT YOU!?.

Bekijk ons productoverzicht

Radiatoren voor milieubewust
Koelen, ventileren & verwarmen

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe ecologische oplossingen voor koeling, ventilatie & verwarming. Wij voelen de urgentie om radiatoren en convectoren te ontwikkelen die het klimaat altijd ten goede komen. Onze producten zorgen voor een gezond en fris binnenklimaat, met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. 

Climatedesigners Imago2021

Nieuwe catalogus

Met onze nieuwe catalogus heb je een compleet overzicht van de Jaga producten, prijzen en technische specificaties. Download hem hier. De gedrukte versie is per juli 2021 beschikbaar, vraag hem hier alvast aan!

MAGAZINE Homepage

What About!?. OUR FUTURE

Met trots presenteren we ons derde magazine! In ons nieuwe magazine beschrijven we in hoeverre COVID-19 ons bedrijf verandert en wat het doet met onze intrinsieke waarden en toekomstvisie.

SELECTIETOOL JAGA

Selectietool

Stel op basis van de eigenschappen van de woning en kamers een offerte samen met de juiste Strada, Mini of Vertiga radiatoren inclusief aansluitsets. Het advies wordt incl. bestellijst per e-mail naar je verzonden. 

Nieuws & kennis

Jaga Tools & downloads

Kies direct de documenten die je nodig hebt om de juiste Jaga selectie te kunnen maken. Wel zo gemakkelijk!

Projecten & referenties

School
Project Defensie 71

Trip van Zoudtlandt Kazerne

In de kazerne is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd, waar opleidingen voor Nederlandse officieren in de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee worden gegeven.

Om een zo aangena…

Lees meer
Woning
0067

Renovatiewoning Oud-Beijerland

Het statige pand in Oud-Beijerland uit 1922 werd vroeger gebruikt als bedrijfspand met daarboven een woongedeelte. Enkele jaren geleden is de bedrijfsruimte verbouwd tot appartement, waardoor het pand nu uit twee separat…

Lees meer
Kantoor
IMG 2721

Paardenmarkt Delft

Bij de Paardenmarkt is gebruik gemaakt van een warmtepomp en een monobron. Om een zo optimaal mogelijk werkklimaat met deze duurzame energiebronnen te creëren is er gebruik gemaakt van maar liefst 123 Jaga Briza’s! De Br…

Lees meer
Wil je meer weten over onze producten, innovaties of onze service?

Maak een afspraak met een van onze Climate Designer verkoopadviseurs. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina