Slimme en energiezuinige klimaatbeheersing in de zorg

Perfecte klimaatbeheersing in je zorginstelling? Bij Jaga hebben we ruim 50 jaar ervaring in klimaatbeheersing bij zorginstellingen. Daardoor weten we hoe belangrijk een veilig en comfortabel binnenklimaat is voor het welzijn en welbevinden van cliënten. Speciaal voor de intramurale zorg hebben we Comfort Care ontwikkeld. Het is de alles-in-1 oplossing voor koelen, ventileren én verwarmen op kamerniveau. Jaga Comfort Care is eenvoudig te installeren en duurzaam in gebruik. Zo zet je zonder ingrijpende verbouwing een belangrijke stap richting een energieneutraal zorggebouw. Benieuwd hoe? Lees verder.

Vraaggerichte zorg, centrale regie

In de vraaggerichte zorg staan de behoeften en wensen van je cliënt centraal. Met Comfort Care geef je cliënten eigen regie over hun binnenklimaat en bepaal je helemaal zelf hoeveel je centraal aanstuurt. Perfecte luchtkwaliteit is altijd gegarandeerd, want de ventilatie werkt volautomatisch.  

ZORG JAGA

Eén krachtige unit

De kracht van Comfort Care is dat het ventilatie, verwarmen én koelen combineert binnen één geïntegreerde unit. Wat daarbij opvalt is de snelheid waarmee Comfort Care een kamer koelt of verwarmt. De slimme ventilatie zorgt uiterst energiezuinig voor een continue kringloop van verse lucht.

Afgestemd op de zorg

Comfort Care is speciaal ontwikkeld voor intramurale zorginstellingen. Op basis van onze ervaring met grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten hebben we drie Comfort Care-units ontwikkeld. Zo zijn ze geschikt voor vrijwel alle gangbare woon- en verblijfsruimtes. 

Oplossingen voor klimaatbeheersing in de zorg

Basis

 • Lage temperatuurverwarming
 • Plug & Play installatie
 • Fluisterstil
 • Light Cooling

Plus ••

 • Extra verwarmingsvermogen
 • Veel koelvermogen
 • Fluisterstil
 • Light & Deep cooling

Max •••

 • Maximaal vermogen
 • Fluisterstil
 • Light & Deep cooling

Eigenschappen

Icoonset 2019 32 Efficiency Black
MEEST ENERGIE-EFFICIËNTE OPLOSSING

voor verwarming en koeling

Icoonset 2019 8 Ventilation Black
EEN ZUIVER EN GEZOND BINNENKLIMAAT

met vraaggestuurde, decentrale ventilatie

Icoonset 2019 28 Silent Black
HET LAAGSTE GELUIDSNIVEAU

officiële geluidsmetingen van Peutz

Icoonset 2019 40 Intelligent Black
DE IDEALE RENOVATIE-OPLOSSING

snel geïnstalleerd bij renovatie (én nieuwbouw)

Automatische Werking2
VOLAUTOMATISCHE WERKING

plug&play inclusief CO2-sturing en bediening

Nachtkoeling
EFFICIËNTE NACHTKOELING

koele buitenlucht kan ‘s avonds binnengebracht worden

Jouw keuze voor een duurzame toekomst

Bij de voorbereiding van nieuwbouw of renovatie moet je rekening houden met de nieuwe regelgeving op het gebied van duurzaamheid. Jaga denkt met je mee over BENG-proof bouwen en verbouwen en houdt daarbij altijd de cliënt in het oog. Met Comfort Care geef je op praktische en betaalbare wijze invulling aan je duurzaamheidsambities. Bij veel zorginstellingen levert toepassing van Comfort Care een of enkele sprongen in het energielabel op. Vraag ons gerust om voorbeeldberekeningen, we geven je de energieprestaties graag zwart-op-wit.

Perfecte klimaatbeheersing in de zorg

Uitgebreide informatie over onze klimaatoplossingen voor de zorg lees je in onze brochure.

DOWNLOAD DE BROCHURE
Comfort Care Jaga Lr

Bezoek ons experience lab

Zelf het comfort van Jaga ervaren? We nodigen je graag uit in het Jaga Experience Lab. Hier hebben we een speciale simulatieruimte waarin je zelf de werking van de verschillende producten beleeft. Mail ons en we plannen een bezoek in! marketing@jaga.nl

Jaga Experience Lab

Altijd een oplossing die past

Op basis van jouw eisen ten aanzien van energieprestatie, functionaliteit, beheer- en bedieningsgemak bepalen we samen de meest geschikte oplossing per kamer, afdeling of gebouw. Pas bij sterk afwijkende wensen is maatwerk vereist. In dat geval staan onze adviseurs klaar om een passende oplossing te ontwikkelen.

Bekijk onze Referentieprojecten

We zijn trots op de zorginstellingen die we van klimaatoplossingen hebben voorzien. Bekijk hier enkele van onze recente projecten.

Genoeg over ons, hoe kunnen we jou helpen?

Wil je meer weten over Comfort Care en de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Neem direct contact met ons op via 073 631 23 60, dan maken we een persoonlijke afspraak en plannen we desgewenst een bezoek aan ons Experience Lab in!