Tools

Tools is een verzamelplaats voor alle technische informatie over al onze producten. Zo vind je snel de juiste informatie. 

Tools

Met onze selectiemodellen kun je eenvoudig de juiste Jaga radiator uitzoeken. Het selectiemodel voor installateurs geeft een duidelijk overzicht van al onze producten. Je kunt in dit overzicht filteren op bijvoorbeeld uitvoering, productnaam, afmeting, etc. De selectietool voor installateurs helpt je om in drie stappen de juiste Strada, Tempo, Vertiga en Mini vrijstaand te selecteren. 

Selectiemodel Jaga

Excel selectiemodel voor compleet Jaga assortiment - prijsniveau 2022-09, versie 2022-08-29.

BIM Application Suite

Samen met ThorbiQ hebben wij een eigen BIM-platform ontwikkeld om onze klanten maximaal te ondersteunen in het bouwproces.

Selectietool Strada, Mini, Vertiga

Stel op basis van de eigenschappen van de woning en kamers een offerte samen met de juiste Strada, Mini of Vertiga radiatoren inclusief aansluitsets. Het advies wordt incl. bestellijst per e-mail naar je verzonden. 

Productinformatie

Benieuwd naar de informatie van een specifiek product? Zoek op de naam van het product en download alle informatie die je nodig hebt. 

Installatievideo's

Software

Overige downloads

Blijf op de hoogte

Altijd de laatste versie bij de hand? We sturen je graag een bericht zodra we een nieuwe update hebben geplaatst.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak