duurzaam koelen én verwarmen

Welke warmteopwekker er ook in de woning wordt gekozen, met onze Low-H2O radiatoren kun je duurzaam koelen én verwarmen, het hele jaar door. Maar welk Jaga product is geschikt voor jouw situatie?

Om de warmteopwekker (HR-ketel, hybride warmtepomp, All-electric warmtepomp of warmtenet) optimaal te laten werken en nog meer energie te besparen, kan het afgiftesysteem vervangen worden. Met onze Low-H2O radiatoren kun je altijd duurzaam verwarmen. Als de warmteopwekker een hybride warmtepomp, All-electric warmtepomp of het warmtenet is, behoort ook duurzaam koelen tot de mogelijkheden.
We bieden twee soorten koeling; niet-condenserend en condenserend. Bij niet-condenserende koeling, ook wel light cooling genoemd, wordt de ruimte vooral verfrist en kan de kamertemperatuur 3 tot 5 graden dalen. Condenserende koeling - deep cooling is vergelijkbaar met airconditioning, maar is veel zuiniger. Het systeem werkt actief mee om warmte en overtollig vocht aan de ruimte te onttrekken. Bekijk hieronder welk Jaga product geschikt is voor jouw situatie:

Doorloop de routekaart en vind het product wat bij je past!

Routekaart Jaga Web

Naast deze digitale versie, is de gedrukte routekaart ook beschikbaar. Vraag hem hier aan en we sturen hem toe!

Bekijk de producten hier:

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak