Verwarming

Jaga staat voor stijlvol en verantwoord verwarmen. Met een ruim assortiment energiezuinige radiatoren en convectoren bieden wij een oplossing voor elk verwarmingsvraagstuk.

Of de warmte nu wordt opgewekt door een cv-ketel, waterstofketel, warmtepomp of pelletkachel: er is altijd een passende en duurzame oplossing voor een behaaglijk binnenklimaat. Onze innovatieve producten zijn lichter, kleiner en stiller dan de traditionele klimaatsystemen, waardoor ze veel minder energie verbruiken. Bovendien hebben ze een uniek design. Kies je voor Jaga, dan kies je voor stijlvol en milieuvriendelijk verwarmen.

Lage temperatuurverwarming

Wanneer je een lage temperatuur verwarming (LTV) gebruikt, heb je minder gas nodig om je woning of bedrijfspand te verwarmen. Dat is beter voor het milieu en voordeliger voor de portemonnee. Naast milieubewust en kostenbesparend kent de LTV ook andere voordelen: de ruimte wordt gelijkmatiger warm en de lucht is gezonder. De aanvoertemperatuur is niet hoger dan 55 graden Celsius waardoor de aanraaktemperatuur van een lage temperatuur radiator veilig is. De ideale oplossing voor in huis met kleine kinderen, maar bijvoorbeeld óók voor scholen en zorginstellingen. Je kunt een LTV combineren met zowel een hr-ketel als warmtepomp of koppelen aan een warmtenet zoals stadsverwarming en toepassen bij vloerverwarming, wandverwarming of speciale lage temperatuur radiatoren. Wij bieden volop mogelijkheden!

BEKIJK ONZE LT-RADIATOREN

Strada Red HR

Energie besparen met Jaga Low-H2O

De Low-H2O radiator van Jaga is in de loop der jaren uitvoerig getest door verschillende onafhankelijke instanties in diverse landen. Telkens opnieuw haalt de Low-H2O radiator het hoogste afgifterendement. Low-H2O radiatoren zijn zuiniger op elke gewenste temperatuur. Zowel met warmtepompinstallaties als met klassieke CV-installaties worden belangrijke energiebesparingen gerealiseerd! Jaga Low-H2O is 9 tot 16% zuiniger dan paneelradiatoren en minimaal 5% zuiniger dan vloerverwarming.

MEER OVER DE LOW-H2O TECHNOLOGIE

Wandradiatoren

De koudste plek in een ruimte is de beste plek om een radiator op te hangen. Meestal is dit tegen een buitenmuur of onder een raam. Deze locatie garandeert de beste warmtespreiding. Onze meest geliefde wandradiator is Strada, bekend om haar strakke en moderne design. Liever een andere vorm, kleur of materiaal? Wij hebben een breed assortiment aan wandradiatoren. Zelfs voor de laagste borstwering hebben we een oplossing met onze Mini. Ook vrijstaande radiatoren en inbouwmodellen behoren tot de mogelijkheden.

BEKIJK ONZE WANDRADIATOREN

Jaga Rotterdam 23
0057

Wand inbouw radiatoren

Ook voor wand inbouw verwarming heeft Jaga volop keus. Alles is mogelijk zolang boven en onder de inbouw radiator maar voldoende ruimte is voor ventilatie. Onopvallend in een wand, achter een aanbouwmeubel of mooi in een nis; de inbouwoplossing van Jaga voelt zich overal thuis. Daarbij zorgen de hoogwaardige technieken voor een maximale warmteafgifte tegen een minimaal energieverbruik. Wand inbouw radiatoren zijn ook verkrijgbaar met het Dynamic Boost Hybrid systeem voor niet-condenserende koeling.

Convectorputten

Met onze inbouw oplossingen win je zowel ruimte als warmte. Onze moderne, dynamische radiatoren zoals Mini Canal Hybrid en Clima Canal zijn compacte, energiezuinige radiatoren geschikt voor inbouw in een bouwkundige put. Wil je een nieuw verwarmingselement plaatsen in een bestaande convectorput? Wij hebben een compleet bouwpakket met alle benodigde onderdelen voor het monteren van een duurzame Low-H2O radiator tegen de wand van of vrijstaand in de put. Zo werkt je convectorput weer optimaal en voorkomt koudeval van grote glaspartijen, welke een punt van tocht en kou in iedere ruimte vormen. Een wandradiator naast de openslaande deuren of een extra lus vloerverwarming biedt niet de oplossing om deze koudeval te elimineren. Een convector verzonken in de vloer blijft de ideale oplossing als hoofdverwarming van de complete ruimte. Én met de ondiepe Mini Canal Hybrid bieden wij dé oplossing van de toekomst, zonder de nadelen van de diepe bakken uit het verleden. Een onopvallende, maar zeer doeltreffende oplossing voor een prettig binnenklimaat.

BEKIJK ONZE CONVECTORPUTTEN

Rooster Zwart 0634 HR
Freedom Clima Interior HR

Vrijstaande radiatoren

Voor ruimtes met grote glaspartijen en lage vensterbanken zijn vrijstaande radiatoren dé oplossing. Er zijn zelfs vrijstaande modellen beschikbaar met een hoogte van maar 8 centimeter, waardoor het uitzicht naar buiten niet verstoord wordt. De radiatoren zijn leverbaar in allerlei kleuren, waardoor je de ruimte kunt voorzien van een persoonlijke touch.

BEKIJK ONZE VRIJSTAANDE RADIATOREN

Designradiatoren

Onze designradiatoren geven warmte en kleur aan elke ruimte en elk interieur. We doorbreken het traditionele denken en verrassen al decennialang met totaal nieuwe concepten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Niet voor niets zijn wij Climate Designers. Van de Vertiga, de eerste decorradiator voor lage temperatuur verwarming tot de elektrische handdoekradiator Sani voor in de badkamer: Jaga radiotoren zijn echte eyecatchers. Door de unieke vormgeving en de vele uitvoeringen in verschillende kleuren en afmetingen is de keus reuze. Met Jaga designradiatoren creëer je sfeer in woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken.

BEKIJK ONZE DESIGNRADIATOREN

Heatwave Extralarge Grey Interior HR

Deskundig advies

Elk vertrek en elke situatie is anders. Het is dan ook niet altijd even makkelijk om te bepalen welke radiator voor welke ruimte het meest geschikt is. De woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, studeerkamer of aanbouw hebben elk hun eigen verwarmingsbehoefte. Wij helpen je graag deze behoefte in kaart te brengen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend en vakkundig advies.

NEEM CONTACT OP

Onze top 3 producten voor milieubewust verwarmen

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak