Werken bij Jaga: Word een climate designer!

Zorgen voor het klimaat is geen keuze meer, maar een verplichting voor ons allemaal. Er is geen planeet B.
Bij Jaga werken we mee aan een betere en duurzame toekomst. Al 60 jaar leveren we binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zetten we vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Wij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen. Daarom zijn wij Climate Designers. En jij?

Bekijk onze vacatures

Over Jaga

Als Climate Designer stap je in een familiebedrijf. Opgericht door de broers Jan en Gaston Kriekels. Inmiddels is de volgende generatie actief. Want dat is Jaga – één familie. Waar we altijd voor elkaar klaar staan. Elkaar helpen én uitdagen. Maar vooral heel veel plezier met elkaar beleven. We gaan allemaal voor hetzelfde doel, maar jij krijgt de vrijheid en het vertrouwen om je eigen weg te volgen. Zie het als je eigen onderneming binnen het grotere geheel. Jij bent de expert binnen jouw vakgebied. Als we je vleugels geven, komen we samen veel verder.

Climate Designers Gezocht!

Onze kernwaarden

Onze producten zijn vanaf het begin bedoeld om in combinatie met milieuvriendelijke energiebronnen, zoals warmtepompen en zonne-energie, ingezet te worden. Daarbij kijken wij zeker niet alleen naar techniek, maar ook naar de uitstraling van een product. Zo wonnen we bijvoorbeeld met de warmtepompradiator Strada Hybrid diverse designprijzen en introduceerden we met Vertiga de eerste designradiator voor lage watertemperaturen.

Elk project of product dat we ontwerpen en creëren is gebaseerd op onze vijf kernwaarden: respect nature, awake the artist, dream a future, create emotion, building bridges. Welke waarden sluit het beste aan bij jou? 

 

Climatedesigners Imago 006

Respect Nature

Energieverbruik ging tot nu toe altijd ten koste van de natuur. Wij doorbreken het traditionele denken door te investeren in de ontwikkeling van innovatieve producten die zo min mogelijk materiaal bevatten, minder energie en minder brandstoffen verbruiken. Wij vinden dat het meest ecologische en duurzame pad vanzelfsprekend moet zijn en niet meer een vrijblijvende optie.

Joel Filipe 195321 Unsplash Artist

Awake the Artist

Geen standaardproducten, maar op-maat-gemaakte oplossingen zonder beperkingen. Wij gebruiken creativiteit om buiten de gebaande paden te gaan en nieuwe kansen en mogelijkheden te zien. Samen bepalen we de juiste vorm, kleur of materiaal voor die oplossing, waar jij naar op zoek bent. 

Climatedesigners Imago 004

Dream a Future

Bij Jaga ontwerpen we alle producten met de toekomst in ons achterhoofd. Wij durven te dromen van een leven zonder vervuilende energiebronnen en materialen. Wij ontwikkelen innovatieve producten, nieuwe technologieën en systemen voor een duurzame toekomst.

Pexels Photo 235807 Emotion

Create Emotion

We willen niet dat je onze producten alleen maar ziet, maar dat je ze ook zelf kunt ervaren. Daarom hebben we een Adviescentrum en Experience Lab ontwikkeld. Het Experience Lab is een laboratorium met twee identieke huizen. Je kunt hier al onze producten testen en live ervaren. Samen zetten we de schouders eronder om te werken aan een betere toekomst.

Climatedesigners Imago 003

Building Bridges

Alleen door de gezamenlijke inbreng van alle betrokken partijen kunnen wij het verschil maken. Wij slaan graag bruggen tussen alle belanghebbenden om een passend ontwerp te creëren dat maximaal comfort en gebruiksgemak biedt, met minimaal materiaalgebruik en energieverbruik.

Onze vacatures

Spreekt onze bedrijfsfilosofie jou aan en heb jij affiniteit met (installatie)techniek? We zijn altijd opzoek naar nieuwe, inspirerende Climate Designers. Want alleen samen kunnen we zorgen voor een duurzamere toekomst. Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Wil je je inzetten als Climate Designer, maar zie je geen passende vacature? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken waar jouw kracht en talent ligt om zo tot een optimale fit te komen.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak