Jaga Academy

Kennisoverdracht zien wij als één van onze kernactiviteiten. Met de Jaga Academy bieden we een divers aanbod aan opleidingen aan voor onze installateurs. Dit doen wij zowel bij ons op kantoor als op locatie of in-company bij installateurs en groothandels.

Met onze opleidingen willen we het kennisniveau in onze branche verhogen. Niet alleen geven wij informatie over onze producten, maar juist over het grotere geheel. Welke duurzame systemen en oplossingen zijn er en hoe kunnen die ingezet worden? Wij kijken graag naar het hele plaatje, naar de keten en adviseren hoe je stap voor stap kan verduurzamen.

Meer weten? Stuur een mail naar Thomas! academy@jaga.nl

WEBINARS

Na het succes van onze vorige serie webinars start onze Jaga Academy vanaf dinsdag 2 maart met een nieuwe serie! We blijven jullie graag online ontmoeten om jullie te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen en natuurlijk onze nieuwste innovaties. De webinars duren ongeveer 45 minuten. In deze korte tijd praten we jullie helemaal bij over één specifiek thema, inclusief het beantwoorden van de gestelde vragen. Kijk jij ook mee? 

Webinar no. 9

OPTIMAAL AFGIFTESYSTEEM LAAG TEMPERATUUR VERWARMING

Wanneer: Dinsdag 2 maart
Hoe laat: 13:00 of 19:00 uur
Spreker: Thomas de Man

Tijdens dit webinar ligt de focus op hoe je een optimale installatie opbouwt met oplossingen van Jaga op lage watertemperaturen met een HR-ketel of warmtepomp. En laten we je zien waarom Jaga technologie juist zorgt voor een optimale samenwerking met HR-ketel of warmtepomp. Ook beantwoorden we veel praktische vragen rondom onze lage temperatuur convectoren.

Deelnemen? Stuur een mail naar Sabrina o.v.v. webinar en het gewenste tijdstip!

Webinar no. 10 

NIEUWE NORM IN VLOERVERWARMING EN -KOELING

Wanneer: Dinsdag 23 maart
Hoe laat: 13.00 uur
Spreker: Thomas de Man

Diepe convectorputten zijn niet meer van deze tijd, maar de vraag naar vloerverwarming is nog steeds groot. Wij bieden dé oplossingen voor iedere glazen pui, voor zowel energiezuinig verwarmen als (niet)condenserend koelen. Deze nieuwe vorm van vloerverwarming zorgt voor de juiste temperatuur op ieder moment van de dag.

Deelnemen? Stuur een mail naar Sabrina o.v.v. webinar!

Webinar no. 11

JAGA DEEP & LIGHT COOLING

Wanneer: Dinsdag 20 april
Hoe laat: 13:00 uur
Spreker: Thomas de Man

Onze woningen worden energiezuiniger gebouwd en beter geïsoleerd. We zien het klimaat veranderen en de behoefte van koelen in woningen toenemen. Bij Jaga ontwikkelen we producten met het oog op de toekomst voor Light en Deep Cooling. We nemen je mee in een vlucht door ons assortiment!

Deelnemen? Stuur een mail naar Sabrina!

Webinar no. 12

JAGA TIPS & TRICKS

Wanneer: Dinsdag 18 mei
Hoe laat: 13:00 uur
Spreker: Thomas de Man

In dit webinar belichten wij onze handige tools zoals de nieuwe catalogus, onze website en het selectiemodel. Wil je nog sneller je weg vinden in de catalogus of op onze website? Of ben je benieuwd naar hoe je snel en eenvoudig de juiste Jaga radiator kunt selecteren of calculeren met ons selectiemodel? Kijk dan mee op dinsdag 18 mei voor alle praktische tips.

Deelnemen? Stuur een mail naar Sabrina!

Webinar no. 13

INSTALLATIECONCEPTEN VOOR GOED GEÏSOLEERDE WONINGEN

Wanneer: Dinsdag 29 juni
Hoe laat: 13:00 uur
Spreker: Thomas de Man

Steeds meer woningen zijn goed geïsoleerd en hebben een beperkte warmtevraag, maar welk afgiftesysteem - vloerverwarming of lage temperatuur (LT) convectoren - is dan het meest efficiënt en comfortabel?

Deelnemen? Stuur een mail naar Sabrina!

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak