DC Tower 1 Wenen

De DC Tower 1 is het hoogste gebouw van Oostenrijk, onze Mini Vrijstaand is toegepast als stijlvolle verwarmingsoplossing.

De DC Tower 1, ontworpen door Dominique Perrault combineert strakke, ultramoderne architectuur met geavanceerde groene functionaliteit. Het is volledig gebouwd met energiezuinige systemen, beschikt over een Platinum LEED certificaat en wordt uitsluitend voorzien van groene elektriciteit. Elk aspect van het gebouw werd zorgvuldig overwogen om het laagste energieverbruik te waarborgen.

Extra informatie
Architect
Dominique Perrault Architecture
Oplevering
2013
Type
Overig
Land
Oostenrijk
Product

Feiten & cijfers

  • De Mini Vrijstaand van Jaga weegt slechts één tiende van een traditionele plaatstaalradiator
  • De radiator bevat slechts 10% van het water, waardoor het een uiterst efficiënt en supergeleidend systeem is
  • Dankzij de Low H2O technologie wordt de uitstoot met 10-15% teruggedrongen

Mini vrijstaand

De toren werd voltooid in 2014 en is een onderscheidend oriëntatiepunt voor Wenen, met een innovatief ontwerp en volledig uitgerust voor optimale duurzaamheid. Onze Mini Vrijstaand is geïnstalleerd, weegt slechts één tiende van een traditionele plaatstaalradiator en bevat slechts 10% van het water, waardoor het een uiterst efficiënt en supergeleidend systeem is. Dankzij de Low-H2O technologie wordt de uitstoot met 10-15% teruggedrongen en reageren de radiatoren drie keer sneller op temperatuurschommelingen. De radiatoren voorkomen warmteverlies en zijn een aanvulling op het ethos van het gebouw, waardoor ze een energie-efficiënte en stijlvolle verwarmingsoplossing vormen.

Afbeeldingen

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak