Onze partners

Onze kernwaarde Building Bridges staat voor verbinden. Wij verbinden ons graag aan professionele partijen in de markt, waarmee we dezelfde doelen nastreven.

Bruggen bouwen tussen alle betrokken partijen – consument, installateur, opdrachtgever, engineer, architect - om in elk project de wensen van alle betrokken partijen te verenigen en zo te komen tot een goed duurzaam concept. Dat is iedere keer weer het doel. Respect voor elkaar en het milieu is daarbij vanzelfsprekend.

Onze installatiepartners

Onze installateurs zijn misschien wel onze belangrijkste partner. Zij installeren niet alleen onze producten op de juiste manier, zij geven ook het juiste advies en helpen daarmee gericht iedere consument of opdrachtgever. Wij vinden het dan ook van groot belang om naar onze installateurs te luisteren, ze te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en ze opleidingen aan te bieden. Zo hebben zij genoeg kennis en expertise om hun werk te doen en weten wij wat er speelt op de werkvloer.

Selecteer hier de installatiepartner bij jou in de buurt

Onze online partners

Naast de fysieke winkels zijn er ook een aantal webshops waarmee wij samenwerken. Dit zijn onder andere Warmteservice, CVtotaal en de Radiatorendiscounter. Zij verkopen onze producten op hun website, maar kunnen vooral ook consumenten en zakelijke partners goed adviseren in de keuze van het meest geschikte product.

Ons netwerk

Maar hier houdt het niet op. Wij geloven in samenwerking, ook met andere leveranciers en fabrikanten, want samen maken we het verschil! We hebben alle partijen nodig om van iedere installatie een duurzame installatie te kunnen maken. Zo kunnen we garanderen dat onze radiatoren optimaal samenwerken met CV-ketels en warmtepompen van: Nefit, Remeha, Atag, Nibe, Techneco, Viessmann, Itho Daalderop, Alkima, Daikin en Intergas.

Aardgasloos wonen staat in Nederland hoog op de agenda. Maar hoe en in welke stappen wordt dit bereikt? Ook hier is samenwerking het sleutelwoord. Wij investeren en zetten ons in door deelname aan diverse initiatieven en concepten die verduurzaming van de Nederlandse woningbouw willen versnellen. Met onze expertise en inzet van innovatieve producten werken we mee aan Klimaatmissie Nederland, HomeQgo, ThuisBaas en CG Energie.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak