Woning Rijssen

De familie Jansen uit het Twentse Rijssen woonde jarenlang in een slecht geïsoleerd, vochtig huis. Hierdoor kreeg mevrouw Jansen gezondheidsklachten, wat hen heeft doen besluiten om hun bestaande woning af te breken en een royale nieuwe woning met voldoende frisse, gezonde lucht hiervoor terug te bouwen.

Het decentrale ventilatiesysteem Oxygen2 van Jaga speelt hierin een belangrijke rol. Het creëren van schone lucht was de belangrijkste reden voor de renovatie. Doordat de nieuwe woning goed geïsoleerd is, is ventilatie des te belangrijker. Om droge of vochtige lucht te voorkomen, is daarom heel bewust gekozen voor de Oxygen2 ventilatie-unit van Jaga. Doordat de aangevoerde lucht rechtstreeks van buiten komt en er geen centraal aanvoerkanaal vertakt naar de kamers, is er geen sprake van bacterievorming of vuil in de kanalen. Bovendien zijn er in tegenstelling tot traditionele roosters geen tochtverschijnselen. Het geluidsniveau blijft tenslotte beperkt tot het minimum - zeker onder de 30dB.

Extra informatie
Installateur
Installatiebedrijf Twente
Opdrachtgever
Familie Jansen
Oplevering
2015
Type
Woning
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • Het creëren van schone lucht was het belangrijkste doel
  • Om droge of vochtige lucht te voorkomen is gekozen voor onze Oxygen2
  • Aangevoerde lucht komt rechtstreeks van buiten, daardoor geen bacterievorming of vuil in de kanalen

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak