Nieuwbouwwoning Oud-Beijerland

Als allereerste woning in Nederland is in deze nieuwbouwwoning in Oud-Beijerland Strada Hybrid toegepast. Deze woning heeft een EPC 0,4 label en is standaard uitgevoerd met een warmtepomp en Strada Hybrid voor koeling én verwarming.

Om de woning nog duurzamer en vooral comfortabel te maken is er gekozen om 2 vrijstaande Mini radiatoren voor lage temperaturen te plaatsen in de woonkamer. De Mini radiatoren zijn uitgevoerd met het DBE-systeem, waardoor de ruimte in no-time op de juiste temperatuur is. Dit sluit erg goed aan op het leefritme van dit gezin, omdat ze overdag weinig thuis zijn en op deze manier niet onnodig de woning verwarmen. Er wordt alleen verwarmd waar en wanneer dat nodig is, en dat levert een flinke besparing op!

Strada Hybrid radiatoren zijn op de verdieping in de slaapkamers en werkkamer geïnstalleerd. Naast de Low-H₂O technologie voor energiezuinig verwarmen, koelt de Strada Hybrid óók iedere ruimte extreem snel. Wel zo comfortabel!

Extra informatie
Oplevering
2019
Type
Woning
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • De allereerste woning in Nederland met Strada Hybrid
  • Ruimtes in no-time op temperatuur door DBH-systeem
  • Alleen verwarmen in ruimtes waar nodig levert een flinke besparing op

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak