Rheinwerk 3 Bonn

Voor dit prestigieuze project werd een energiezuinig product gezocht om aan de grote koelvraag te kunnen voldoen. Om tot de juiste oplossing te kunnen komen, werkten onze ingenieurs nauw samen met de projectontwikkelaars van Rheinwerk 3.

Rheinwerk 3 is gelegen aan de oevers van de rivier de Rijn in de door technologie gedreven Duitse stad Bonn (Bonner Bogen) en ontworpen voor innovatieve bedrijven die passen in het digitale tijdperk. Bij deze drie unieke gebouwen springt de architectuur onmiddellijk in het oog. Bovendien zijn ze ook DGNB Gold-gecertificeerd. DGNB staat voor 'Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen' (Duitse Raad voor Duurzaam Bouwen) en is het Duitse kwaliteitscertificaat voor duurzame gebouwen.

Extra informatie
Architect
Schommer Architect
Oplevering
2012
Type
Kantoor
Land
Duitsland
Product

Feiten en cijfers

  • Rheinwerk 3 bestaat uit 3 gebouwen welke DGNB Gold zijn gecertificeerd
  • 21.500 vierkante meter aan moderne kantoorruimtes
  • Op maat gemaakte Jaga Clima Canal 19 voldoet aan de gestelde eisen van dit project

Clima Canal 19

In totaal bestaat het gebouw uit 21.500 vierkante meter moderne kantoorruimtes, verdeeld over drie gebouwen welke zijn opgezet om te profiteren van de nieuwste digitale technologieën. Onze Jaga ingenieurs hebben nauw samengewerkt met de ontwikkelaars van dit project om onze Clima Canal 19 (voorheen Quatro Canal) perfect passend te maken. Daarmee werd de perfecte vloerinbouwoplossing voor dit prestigieuze project gecreëerd. Het geavanceerde product is ontworpen om te voldoen aan de gestelde eisen, waaronder een grote koelcapaciteit in een 2 meter lange vloerinbouwoplossing. De Clima Canal 19 past met zijn energiezuinige EC-motor perfect bij de algemene filosofie van het gebouw.

 

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak