Terugblik webinars

Onze eerste webinars waren een groot succes! Dankzij ons hele salesteam, waarmee we dit samen op afstand op korte termijn realiseerden en het grote, enthousiaste publiek! We blikken dan ook graag even terug. 

Via diverse webinars presenteerde we uiteenlopende thema's, van installatieconcepten tot concrete tools en producten. Heb je een webinar gemist of kijk je graag nog eens terug? Hieronder sommen we alle webinars nog eens overzichtelijk voor je op. 

Webinar no. 1 t/m 8

"Interessante positieve ontwikkeling deze webinar, in korte tijd op je werkplek of thuis voorzien worden van nuttige informatie."

Interactie met de kijkers

Alle deelnemers konden tijdens het webinar vragen stellen via de chatfunctie. Onze moderator Eric van den Oudenalder zorgde ervoor dat alle vragen aan bod kwamen. Op deze manier werd het een interactieve sessie en leverde alle vragen een mooie verdiepingsslag op. We hebben alle vragen en antwoorden per webinar gebundeld om nog eens terug te lezen.

"Leuke, goede en zeker interessante presentatie, ook met de mogelijkheid om vragen te stellen. Zeker een aanrader, ik ben er volgende keer weer bij."

Webinar no. 1 Installatieconcepten voor goed geïsoleerde woningen

Een goede binnenkomer "Installatieconcepten voor goed geïsoleerde woningen". De aanmeldingen stroomden binnen mede dankzij enthousiaste media als Installatie.nl en NBD-online, die ons eerste webinar direct oppakte. LIVE keken maar liefst 120 deelnemers mee met presentator Johan van Putten. Terugkijken kan nu hier: 

Q&A webinar no. 1 download je hier.

Webinar no. 2 Evolutie naar warmtepompradiatoren

Onze Strada radiator is de warmtepompradiator geworden! Standaard geschikt voor werking in combinatie met HR-ketels en hybride systemen. Én wanneer je kiest voor een warmtepompinstallatie gemakkelijk uit te breiden met het Dynamic Boost Hybrid-systeem voor duurzaam, energie-efficiënt koelen én verwarmen zeer lage watertemperaturen.

Wanneer: Dit webinar vond plaats op donderdag 16 april, maar kijk je hier terug:

 

De Q&A van webinar 2 download je hier!

Webinar no. 3 Jaga Light & Deep Cooling

Onze woningen worden energiezuiniger gebouwd en beter geïsoleerd. We zien het klimaat veranderen en de behoefte van koelen in woningen toenemen. Bij Jaga ontwikkelen we producten met het oog op de toekomst voor Light en Deep Cooling. We nemen je mee in een vlucht door ons assortiment!

Wanneer: Dit webinar vond plaats op donderdag 23 april, maar kijk je hier terug:

 

Alle vragen en antwoorden lees je terug in de Q&A van dit webinar.

Webinar No. 4 Nieuwe norm in vloerverwarming en -koeling

Diepe convectorputten zijn niet meer van deze tijd, maar de vraag naar vloerverwarming is nog steeds groot. Wij bieden dé oplossingen voor iedere glazen pui, voor zowel verwarmen als (niet-)condenserend koelen.
Deze nieuwe vorm van vloerverwarming zorgt voor de juiste temperatuur op ieder moment van de dag.

Dit webinar vond plaats op donderdag 30 april. 

 

Webinar no. 5 Tips & Tricks nieuwe catalogus

Afgelopen maand viel onze nieuwe catalogus bij jullie op de deurmat. Hierin introduceerden we de laatste innovaties op het gebied van Jaga Light & Deep Cooling. Een nieuwe indeling van ons assortiment met nog meer informatie. Wil je nog sneller je weg vinden in deze catalogus of op onze website? Volg dan dit webinar en we laten je alle tips en tricks zien!

Dit webinar vond plaats op donderdag 7 mei 2020.

 

Webinar no. 6 Een gezond binnenklimaat door decentrale ventilatie

Gebouwen worden steeds beter geïsoleerd om energie te besparen. Er verdwijnt minder warme lucht naar buiten, maar daardoor komt er geen frisse lucht meer naar binnen en wordt er onvoldoende geventileerd. Wij kiezen bewust voor een oplossing met decentrale mechanische ventilatie met Oxygen2. Waarom? Én hoe creëer je nu echt een energie-efficiënt gezond binnenklimaat? Dat vertelden we je in dit webinar.

Dit webinar vond plaats op donderdag 14 mei 2020. 

 

Webinar no. 7 Selectiemodel Jaga Radiatoren

Om snel en eenvoudig de juiste Jaga radiator te selecteren of calculeren ontwikkelde wij een handige tool. Hoe je in dit selectiemodel snel kunt filteren op bijvoorbeeld uitvoering, productnaam, afmeting, etc. en hoe je de afgifte in een ander temperatuurregime kunt berekenen, vertellen we je in dit webinar!

Dit webinar vond plaats op woensdag 20 mei 2020. 

 

Webinar no. 8 Zorgconcepten voor koeling, ventilatie en verwarming

Veel zorginstellingen worstelen met hun binnenklimaat en het beheer daarvan. In de zomermaanden blijft de warmte in het gebouw hangen. Het valt niet mee om de binnentemperatuur overdag en ‘s nachts constant te houden. Én een open raam zorgt niet voor voldoende ventilatie. Wij bieden dé complete binnenklimaatoplossing voor ventilatie, koeling én verwarming in de zorg. Hoe? Dat laten we zien in dit webinar!

Dit webinar vond plaats op donderdag 28 mei 2020. 

Bonus webinar innovate or Die

Al jaren de visie van onze CEO Jan Kriekels op ons innovatiebeleid én meer dan ooit actueel! Hij deelt graag met jullie zijn visie op de huidige problematiek, de oplossingen voor de planeet, onze industrie en ons bedrijf.

Op dinsdag 26 mei om 11u gaf Jaga CEO Jan Kriekels dit webinar met het thema Innovate or Die! Je kijkt hem hier terug! 

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak