Nieuwe Kleuren

Laat je inspireren en stap van die standaard witte radiator af, kies een kleur die écht bij je past. Ons assortiment bestaat uit zo’n 50 kleuren, van Zandsteen tot Smaragdgroen.

Sinds de oprichting in 1962 ligt onze focus op innovatie, duurzaamheid en design. Dankzij de unieke designs en de meest uiteenlopende kleuren, zijn onze radiatoren al lang niet meer een functioneel product, maar echte eyecatchers in het interieur. Deze maand introduceren we een geheel nieuwe kleurenkaart. Met drie nieuwe kleurcollecties spelen we perfect in op huidige en toekomstige interieurtrends.

NIeuwe standaardkleur

Aan de standaardkleuren is een nieuwe kleur toegevoegd. Naast Verkeerswit en Zandstraalgrijs is nu ook Off-black als standaardkleur verkrijgbaar. Deze kleur past prachtig in zowel een industrieel als in een chic interieur.

Nieuwe kleurenkaart

Met de komst van diverse nieuwe kleuren hebben we een nieuwe kleurenkaart ontwikkeld. De kleuren zijn ingedeeld in drie kleurgroepen. ‘Subtle & discrete’ bevat een selectie van neutrale tinten die radiatoren subtiel laten opgaan in het interieur. Op zoek naar iets gedurfder? De kleurgroep ‘Colours of nature’ is een verzameling van 16 nieuwe kleuren van zachte pasteltinten tot donkere aardse kleuren. Tot slot is er een kleurengroep met daarin 10 metal look-a-likes: ‘Precious metals’, die perfect combineren met de trends in kranen, verlichting en badkameraccessoires.

Laat je inspireren!

Bijna alle toestellen en roosters zijn verkrijgbaar in de nieuwe kleuren. Benieuwd? Download de nieuwe kleurenkaart hieronder:

Download Kleurenkaart
Kleurenkaart
Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak