Mikado De universele handdoekhouder

De natuurlijke uitstraling van de Mikado en de serene eenvoud van zijn design geven rust en een wellness-gevoel in elke ruimte. Het meest in het oog springend is de door het gelijknamige spel geïnspireerde slanke houten stok in esdoorn, eik of notelaar.

Mikado is een universele handdoekhouder met ontelbare mogelijkheden. Monteer Mikado voor een verticale radiator of boven een horizontale radiator en je hebt een comfortabel handdoekdroogrek. Óf bevestig Mikado aan badkamer- of keukenmeubilair of gewoon aan de muur. Door zijn verschillende speelse combinatiemogelijkheden is Mikado perfect te integreren in elk interieur. Laat je inspireren door de vele creatieve mogelijkheden!

MIX AND MATCH GEBRUIK JE VERBEELDING

De beugels zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en beschikbaar in 4 afwerkingen: satijn-mat gelakt wit, geanodiseerd aluminium natuurkleur, geborsteld roestvast staal-look of chroom. Ze zijn beschikbaar in 3 verschillende lengtes: 9 cm, 16 cm en 20 cm. Zo kunnen we bij elke plaatsing voor een optimale afstand zorgen tussen handdoekhouder en wand of radiator.

De Mikado houten stok is beschikbaar in esdoorn, eik of notelaar en in 2 lengtes: 55 cm en 85 cm. Voor lengte 55 cm volstaat één muurbeugel. Deze mag naar eigen voorkeur in elke positie geplaatst worden, zowel op het uiteinde als in het midden van de stok. Voor de stok met lengte 85 cm zijn 2 muurbeugels vereist.

Bekijk de productbrochure

Mikado 3
Header Mikado
Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak