De eerste vrijstaande radiator voor verwarmen en koelen

Met de toevoeging van Dynamic Boost Hybrid biedt de Mini Vrijstaand nu ook niet-condenserende koeling in combinatie met een warmtepomp.

Met de toevoeging van Dynamic Boost Hybrid biedt de Mini Vrijstaand nu ook niet-condenserende koeling in combinatie met een warmtepomp. Hiermee wordt de eerste vrijstaande radiator geïntroduceerd die kan verwarmen en niet-condenserend kan koelen tegen een zeer laag energieverbruik. De compacte, maar krachtige radiator is de perfecte oplossing voor grote raampartijen, etalages, wintertuinen en onder vensterbanken.

Geen warmteverlies

Dankzij de Twin Power is de Mini Vrijstaand Hybrid zeer effectief voor het aanpakken van de koudeval bij grote raampartijen die doorlopen tot aan de grond. Er is geen straling naar het achterliggende glas en dus geen warmteverlies. De vrijstaande radiator is slechts 28 centimeter hoog, waardoor het uitzicht naar buiten niet verstoord wordt.

Mini Freestanding Hybrid T11 L100 133 Front

Koelen én verwarmen

De radiator maakt gebruik van de Low-H2O technologie met een supergeleidende en ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. Dankzij de DBH-upgrade kan hij al verwarmen bij lage watertemperaturen vanaf 30 graden. Daarnaast heeft de radiator het vermogen om een ruimte snel te koelen (niet-condenserend) in combinatie met een warmtepomp. Dit milieuvriendelijke koelsysteem kan de temperatuur in een ruimte zo’n 3 tot 5 graden laten dalen.

Mini Freestanding Hybrid T11 L100 133 Front Transparant
Mini Freestanding Hybrid T11 L100 Detail

Eigenschappen


• Capaciteit verwarming (Watt): 1648 – 10512

• Capaciteit koeling (Watt): 276 - 1610

• Hoogte: 28 cm

• Lengte: 81 – 241 cm

• Breedte: 13.0 – 18.0 cm

Eenvoudige installatie

De radiator is eenvoudig door één persoon te installeren. Het toestel is volledig voorgemonteerd met geïntegreerde voeten, bestaande uit bekleding uit één stuk, leidingafdekkap, DBH set inclusief bediening, sturing en voeding 24 VDC.

Verschillende kleuruitvoeringen

De Mini Vrijstaand Hybrid is verkrijgbaar in diverse kleuren. Standaard is hij verkrijgbaar in verkeerswit (RAL9016) en zandstraalgrijs (001), maar is er ook een uitgebreide kleurenkaart voor andere uitvoeringen. De krasvaste poedercoating is milieuvriendelijk gelakt en heeft een hoge UV-bestendigheid. 

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak