Duurzame oplossingen voor klimaatbeheersing in utiliteitsbouw

Jaga is jouw totaalpartner voor renovatie en nieuwbouw  

Klimaatbeheersing is een van de effectiefste manieren om de energieprestatie van een gebouw te verbeteren. Wil je met een comfortabel binnenklimaat je duurzame vastgoedambities realiseren? Jaga helpt je daarbij. We zijn de klimaatpartner van zorg, hospitality en bedrijfsleven.
We denken graag met je mee over verbouwen, BENG-proof bouwen en BREEAM-certificering.

De snelste weg naar een duurzamer gebouw

Heb je plannen voor nieuwbouw of renovatie, maak dan direct een afspraak voor een kennismaking. We vertellen je alles over slimmer verwarmen, koelen en ventileren. Onze oplossingen zijn vaak duurzamer dan een warmteterugwininstallatie en altijd veel eenvoudiger te installeren. Plug & play verduurzaming? Met Jaga is het mogelijk. Bel ons op 073 631 23 60 of vul het contactformulier hier in.

Bekijk onze klimaatoplossingen voor

Bezoek ons Experience lab

Zelf het comfort van Jaga ervaren? We nodigen je graag uit in het Jaga Experience Lab. Hier hebben we een speciale simulatieruimte waarin je zelf de werking van de verschillende producten beleeft. Maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Jaga Experience Lab
Bibliotheek Delft Jaga002

Altijd een oplossing die past

Op basis van jouw eisen ten aanzien van energieprestatie, functionaliteit, beheer- en bedieningsgemak bepalen we samen de meest geschikte oplossing voor jouw gebouw. Pas bij sterk afwijkende wensen is maatwerk vereist. In dat geval staan onze adviseurs klaar om een passende oplossing te ontwikkelen.

Genoeg over ons, hoe kunnen we jou helpen?

Wil je meer weten onze oplossingen en de mogelijkheden voor jouw gebouw?
Neem direct contact met ons op via 073 631 23 60, dan maken we een persoonlijke afspraak en plannen we desgewenst een bezoek aan ons Experience Lab in!