Weg met de lelijke, oude radiatoren

Bewoners: Nienke Plas, Resley Stjeward, Frenky-Dean Stjeward, Novi-Jaxx Stjeward         
Woonplaats:
Amsterdam                  
Huis:
Tussenwoning
Soort bouw: Jaren ‘90

In Amsterdam woont Nienke samen met haar man Resley en hun twee kinderen Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Om hun woning een kleine update te geven, besloten zij een aantal kamers te restylen. Er werd geverfd, er kwamen nieuwe meubels; het werd heel mooi. Maar toen waren er alleen nog die lelijke witte radiatoren. En daarvoor bood Jaga de oplossing met de stijlvolle Strada radiatoren.

Passend bij het interieur

De Strada staat bekend om het moderne uiterlijk dat in ieder interieur past. Nienke: “We hebben het design en de kleuren van de radiatoren perfect laten aansluiten op de rest van ons interieur.” Er is gekozen voor de kleur Warm Bruin in de kamer van Novi-Jaxx en voor Donker Grijs in de slaapkamer. “De radiatoren passen perfect in de ruimtes en zijn mooi slank. Het oog wil tenslotte ook wat.”

"Deze nieuwe radiatoren zijn veel energiezuiniger. Beter voor het milieu en je portemonnee dus.” "

Energiezuinig verwarmen

Maar de Strada is veel meer dan alleen een mooie strakke radiator. Dankzij de Low-H2O techniek verwarmt de Strada energiezuinig op hoge én lage watertemperaturen. Nienke: “Naast dat de oude witte radiatoren lelijk waren, zijn deze nieuwe radiatoren ook energiezuiniger. Beter voor het milieu en je portemonnee dus.”

Schonere lucht

De Strada is een krachtige verwarmingsoplossing en maakt de ruimte geleidelijk warm. De temperatuur is daardoor constanter, waardoor de lucht in huis minder in beweging is. Dit zorgt voor minder stofdeeltjes en dus een schonere lucht. Nienke: “We vinden schone en gezonde lucht heel erg belangrijk. Daarom hebben we ook in Novi-Jaxx zijn kamer gekozen voor de Strada.”

"De veilige aanraaktemperatuur is erg fijn voor ons als gezin met jonge kinderen."

Veilig voor kinderhandjes

Het oppervlak van de Strada is veilig aan te raken en dat maakt het toestel geschikt voor veel ruimtes en dus ook voor de kinderkamers. Nienke: “Je hebt soms met radiatoren dat ze zo onwijs heet worden. Zeker met kleine kinderen kan dit gevaarlijk zijn. Deze radiatoren worden niet zo warm en zijn daardoor altijd veilig aan te raken. Ook voor kinderhandjes.”

Ook geschikt voor een warmtepompinstallatie

Mochten Nienke en Resley in de toekomst willen overstappen naar een warmtepomp, dan is de Strada eenvoudig te upgraden met DBH. Er hoeft niets aan de radiatoren of leidingen gewijzigd te worden. De DBH upgrade zorgt voor een boost in de warmteafgifte bij lage watertemperaturen. Het werkt perfect samen met een warmtepomp. Een bijkomend voordeel is dat de radiatoren dan ook energiezuinig kunnen koelen. Comfortabel én duurzaam.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak