Samenwerking met tv-programma Uitstel van executie

Wij werken mee aan het nieuwe seizoen van Uitstel van executie. De woningen worden flink opgeknapt en door het toepassen van onze binnenklimaatoplossingen krijgen ze een mooie upgrade, zodat de financiële schade voor de huizenbezitters beperkt kan blijven. 

Vanaf maandag 1 maart is op RTL 4 het nieuwe seizoen van Uitstel van executie met presentator Martijn Krabbé te zien. Het thema is nu actueler dan ooit, want veel Nederlanders zijn in de financiële problemen gekomen door de coronacrisis. Bij sommigen staat het water écht aan de lippen: zij hebben van hun hypotheekverstrekker vernomen dat hun huis op een veilig zal worden verkocht.

Jaga draagt een steentje bij

Afgelopen jaar besloten we om samen te werken met dit tv-programma en op vrijblijvende basis onze radiatoren beschikbaar te stellen, zodat de financiële schade voor de huizenbezitters beperkt blijft. Samen met de programmamakers werd er door het hele land een mooie serie uitzendingen opgenomen.

Onze Climate Designer Johan van Putten deelt tijdens de wekelijkse uitzendingen zijn kennis en expertise op het gebied van koeling, ventilatie en verwarming. De huizen worden flink opgeknapt en door het toepassen van onze binnenklimaatoplossingen krijgen ze een mooie upgrade. Mooi dat we op deze manier een steentje bij kunnen dragen!

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak