Clima Canal vloerinbouwoplossing van de toekomst

Heb je een diepe convectorput en een schuifpui in jouw huis en wil je gaan verduurzamen? Dan is onze compacte Clima Canal de ideale oplossing.

Ingebouwd in de bestaande convectorput kun je in combinatie met een warmtepomp duurzaam verwarmen én koelen.
Een nieuw houten of aluminium rooster maakt Clima Canal passend in elk interieur.

Diepe convectorput verleden tijd

Grote glaspartijen in combinatie met diepe convectorputten blijven een punt van tocht en kou, ze zorgen voor veel warmteverlies. Onze Clima Canal is supercompact en levert snel de gewenste temperatuur. Door Clima Canal in de bestaande convectorput te monteren, beschik je over een nieuwe hoofdverwarming voor de complete ruimte. Wij bieden hiermee dé oplossing van de toekomst, zonder de nadelen van de diepe bakken uit het verleden.

Eigenschappen

  • Geschikt voor lage watertemperaturen (LTV)
  • Niet-condenserende koeling in combinatie met een warmtepomp
  • Snel reactievermogen: direct warmte of koeling
  • Fluisterstil: vanaf 14 dB(A)
  • Schoonmaakgemak: vanaf 8 centimeter diep
  • Vrij in keuze van vloerafwerking (t.o.v. traditionele vloerverwarming)
  • Keuze uit diverse oprolbare moderne roosters in hout en aluminium
  • Renovatie-oplossing met z-kader voor een perfecte aansluiting op de (bestaande) vloer

Climacanal

BEKIJK HIER WAT CLIMA CANAL VOOR JOU KAN BETEKENEN:

Energiezuinige EC-motoren

Vanwege de lage inbouwdiepte bevat Clima Canal naast de dynamische warmtewisselaar een ventilator om de luchtstroom op gang te brengen en voldoende vermogen om verwarming of koeling te genereren. Geruisloos en onopvallend zorgt de Clima Canal zo voor het hoogst denkbare comfort. Door gebruik te maken van de nieuwste EC-motoren, verbruikt de Clima Canal niet alleen tot 50% minder elektrische energie, deze motoren zijn ook prima aanstuurbaar via de nieuwste domoticasystemen.

Aanpassen aan het interieur

Doordat Clima Canal wordt ingebouwd, is het binnenwerk van het toestel nauwelijks te zien. Het afdekrooster wordt mooi aan het interieur aangepast. Er zijn verschillende houtafwerkingen en designstijlen van de roosters. Naast een standaard L-kader, bestaat er ook de keuze om voor een speciaal z-kader te kiezen, waardoor de aansluiting met de vloer mooi wordt afgewerkt. Clima Canal is perfect om in te zetten als renovatieoplossing van bestaande convectorputten, hierdoor maak je het hele systeem duurzaam en bespaar je energie.

Afbeeldingen

Alleen het verwarmingselement vervangen?

Jouw bestaande convectorput in tact houden? Dan is onze Inbouw in Bouwkundige put wat je zoekt. Dit pakket bevat alle nodige onderdelen voor montage tegen de wand van de put of vrijstaand. Zo verwarmt jouw convectorput snel weer optimaal op lagere temperaturen om koudeval van grote glaspartijen te voorkomen. Deze set bestaat uit een warmtewisselaar, ophangconsoles en scheidingsplaat. Toch behoefte aan een nieuwe look? Dan kan een nieuw afdekrooster in diverse kleuren en afwerkingen los worden besteld.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak