De Groene School Neerpede

Dit bestaande schoolgebouw in Anderlecht, De Groene School Neerpede, was dringend aan vernieuwing toe. Onze Strada radiatoren bleken de perfecte oplossing om in dit gebouw te installeren.

De renovatie was niet enkel nodig vanwege de bouwvallige staat waarin het verkeerde, maar ook om de capaciteit van de school te kunnen verdubbelen. Het schoolgebouw omvatte toen nog 18 klaslokalen, een sportzaal, een aula en enkele administratieve lokalen. In de zoektocht naar het meest geschikte type verwarming in schoolgebouwen of in ruimten waar veel kinderen komen is het belangrijk te kiezen voor toestellen die een lage aanraaktemperatuur garanderen. Daarom bleken Strada radiatoren dé perfecte oplossing om in dit gebouw te installeren. Daarnaast verbruiken de toestellen minder energie dan traditionele verwarmingsoplossingen. Een win-win situatie voor iedereen!

Extra informatie
Architect
OSK-AR architecten
Adviseur
AA&O TOPCO
Oplevering
2007
Type
School
Land
België
Product

Feiten en cijfers

  • Capaciteit van schoolgebouw verdubbeld door renovatie
  • Strada dé perfecte oplossing vanwege lage aanraaktemperatuur en Low-H2O-technologie
  • Tot 16% zuiniger dan paneelradiatoren en 5% zuiniger dan vloerverwarming

Strada

De Strada is een van de krachtigste verwarmingsoplossingen en staat bekend om het strakke en moderne design, waardoor deze perfect in iedere omgeving integreert. De Strada kreeg zelfs de felbegeerde IF Design Award voor de vernieuwde vormgeving. De Low-H2O technologie zorgt voor energiezuinig verwarmen op hoge en lage watertemperaturen.

 

Fotografie © Timothy Schiettecatte, met dank aan OSK-AR architecten

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak