Climate Designer voor allround marketingstage

Wil jij je ook inzetten voor een beter binnen- en buitenklimaat? Ben jij betrokken én vernieuwend? Wil je je ontwikkelen als echte allround marketeer en binnen een klein team betrokken worden bij alle facetten van het marketingvak? Dan is een stage als Climate Designers wat je zoekt!

Wat ga je doen?

Als marketing stagiair(e) ben je nauw betrokken bij de coördinatie en realisatie van vele online en offline marketingactiviteiten. Je werkt mee op onze afdeling marketing aan de ontwikkeling van diverse multichannel campagnes en verkoopacties en je bent nauw betrokken bij de organisatie van diverse evenementen en beurzen waar Jaga aan deelneemt. Hiervoor heb je veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen in binnen- en buitenland en met diverse externe partners.

Ook online marketing is een steeds belangrijker onderdeel van onze marketingmix. Je gaat dan ook veel samenwerken met onze content marketeer om onze online strategie te vertalen naar concrete acties voor social media, website, SEO, SEA, email en content marketing.

Wie zijn wij?

Jaga is in de jaren ’60 opgericht door de broers Jan en Gaston Kriekels. Inmiddels zijn de volgende generaties actief in ons familiebedrijf. Want dat is Jaga – één familie! Waar we altijd voor elkaar klaar staan. Elkaar helpen én uitdagen. Maar vooral heel veel plezier met elkaar beleven.

Bevlogen dat zijn we allemaal. Als Climate Designers gaan we samen voor hetzelfde doel, maar je krijgt vrijheid en de mogelijkheid om jouw talent te ontwikkelen – ook als stagiair.

Wat bieden we jou?

Stagelopen bij Jaga betekent instappen in een familiebedrijf. Waar we elkaar helpen én uitdagen. Maar vooral heel veel plezier met elkaar beleven. Tijdens de pauze aan de voetbaltafel of op een vakbeurs van de beurzen waar we aan deelnemen.

Verder gaan we allemaal voor hetzelfde doel en daarin is ook een rol voor jou weggelegd. We geloven in jong talent! We dagen je uit met nieuwe ideeën te komen, want samen komen we verder. 

"Kortom: een diverse stage bij een bedrijf met een missie en unieke bedrijfscultuur"

Solliciteer nu!

En laat onze marketingmanager Wendy Stevens weten waarom jij de volgende Climate Designer wordt via wstevens@jaga.nl of neem telefonisch contact op: +31 6 50 67 45 60. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak