Jaga Service

Bij Jaga vinden we een duurzame toekomst belangrijk. Wij delen graag onze kennis en denken met je mee om de meest passende oplossing bij ieder vraagstuk te vinden.

Verkoopteam

Onze Climate Designers staan zowel binnen als buiten voor je klaar om te adviseren. We denken graag met je mee over de passende oplossing in jouw project voor verwarming, koeling en/of ventilatie. Het stopt voor ons niet bij het maken van een offerte. We bouwen graag bruggen tussen alle betrokken partijen – installateur, opdrachtgever, engineer, architect - om in elk project de wensen van alle betrokken partijen te verenigen en zo te komen tot een goed duurzaam concept. Respect voor elkaar en het milieu is daarbij vanzelfsprekend.

Adviescentrum

In ‘s-Hertogenbosch hebben wij een adviescentrum waar wij (op afspraak) consumenten advies geven. In de showroom kun je de verschillende producten en variaties daarop zien, zoals de diverse kleuren en afmetingen. Wij leggen je graag uit hoe de techniek achter onze producten werkt, maar ook welke opties er allemaal mogelijk zijn. Ook installateurs, architecten en interieurstylisten kunnen op afspraak het adviescentrum bezoeken met hun klanten.

2015 04 16 09.59.22
Jaga Experience Lab

Jaga Academy

Kennisoverdracht zien wij als één van onze kernactiviteiten. Met de Jaga Academy bieden we een divers aanbod aan opleidingen aan voor onze installateurs. Dit doen wij zowel bij ons op kantoor als op locatie of in-company bij installateurs en groothandels. We willen hiermee het kennisniveau in onze branche verhogen. Niet alleen geven wij informatie over onze producten, maar juist over het grotere geheel. Welke duurzame systemen en oplossingen zijn er en hoe kunnen die ingezet worden? Wij kijken graag naar het hele plaatje, naar de keten en adviseren hoe je stap voor stap kan verduurzamen. Hier vind je meer informatie over het aanbod.

"WE ARE CLIMATE DESIGNERS! WHAT ABOUT YOU?!."

Special Products

Heb je de oplossing die je nodig hebt voor dat ene project niet gevonden in de catalogus? Geen probleem! We denken graag in mogelijkheden. Ons team bezit over de nodige expertise en ervaring om samen met jou en andere betrokkenen bij het project tot een ontwerp van een special product te komen. Wij beschikken over een eigen tekenkamer en maken gebruik van diverse laser-, snij- en ponsmachines waardoor wij projectgebonden oplossingen in onze eigen fabriek kunnen produceren, testen van het product kan ook in het speciaal hiervoor ontwikkelde Jaga Experience Lab.

Montagebegeleiding & training

Nieuw project? Vragen over Jaga producten? We helpen jou en je collega’s graag verder om onze producten op de meest effectieve manier te monteren en ondersteunen je bij de integratie in het complete systeem.

Of het nu gaat om een montagetraining, technische montagebegeleiding of het bieden van ondersteuning bij het programmeren van één van onze dynamische producten – onze Climate Designers staan voor je klaar! Aan de telefoon, online of op locatie óf via een demo-product. Interesse? Neem telefonisch contact op met ons!

Servicebezoek

Wij geven begeleiding bij cv-gerelateerde en e-gerelateerde vragen over onze producten. Afhankelijk van de aard van het vraagstuk kan dit telefonisch of op locatie. De installateur blijft verantwoordelijk voor de installatie en kan ons in overleg een opdracht verstrekken om werkzaamheden te verrichten.

Behoefte aan een servicebezoek? Via Davy kan een aanvraag ingediend worden.

 

Catalogus

Een uitgebreid overzicht van de producten, prijzen en technische specificaties vind je in onze catalogus. De digitale variant kun je hier downloaden.

Jaga Catalogus 07 2022 NL
Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak