Jaga Service

Bij Jaga vinden we een duurzame toekomst belangrijk. Wij delen graag onze kennis en denken met je mee om de meest passende oplossing bij ieder vraagstuk te vinden.

Adviescentrum

In ‘s-Hertogenbosch hebben wij een adviescentrum waar wij (op afspraak) consumenten advies geven. In de showroom kun je de verschillende producten en variaties daarop zien, zoals de diverse kleuren en afmetingen. Wij leggen je graag uit hoe de techniek achter onze producten werkt, maar ook welke opties er allemaal mogelijk zijn. Ook installateurs, architecten en interieurstylisten kunnen op afspraak het adviescentrum bezoeken met hun klanten.

2015 04 16 09.59.22
Jagaexperiencelab Oxygenevent HR

Jaga Academy

Kennisoverdracht zien wij als één van onze kernactiviteiten. Met de Jaga Academy bieden we een divers aanbod aan opleidingen aan voor onze installateurs. Dit doen wij zowel bij ons op kantoor als op locatie of in-company bij installateurs en groothandels. We willen hiermee het kennisniveau in onze branche verhogen. Niet alleen geven wij informatie over onze producten, maar juist over het grotere geheel. Welke duurzame systemen en oplossingen zijn er en hoe kunnen die ingezet worden? Wij kijken graag naar het hele plaatje, naar de keten en adviseren hoe je stap voor stap kan verduurzamen. Hier vind meer informatie over het aanbod.

Verkoopteam

Onze Climate Designers staan zowel binnen als buiten voor je klaar om te adviseren. We denken graag met je mee over de passende oplossing in jouw project voor verwarming, koeling en/of ventilatie. Het stopt voor ons niet bij het maken van een offerte. We bouwen graag bruggen tussen alle betrokken partijen – installateur, opdrachtgever, engineer, architect - om in elk project de wensen van alle betrokken partijen te verenigen en zo te komen tot een goed duurzaam concept. Respect voor elkaar en het milieu is daarbij vanzelfsprekend.

Catalogus

Een uitgebreid overzicht van de producten, prijzen en technische specificaties vind je in onze catalogus. De digitale variant kun je hier downloaden, een gedrukte versie aanvragen is uiteraard ook een optie.

Catalogi Jaga
"WE ARE CLIMATE DESIGNERS! WHAT ABOUT YOU?!."
Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak