Zorginstelling Lorentzhof

Een grootschalige renovatie heeft zorginstelling Lorentzhof weer klaargemaakt voor de toekomst. Wij hebben het gehele gebouw mogen voorzien van onze verwarmings-, koelings- en ventilatieoplossingen. 

Het volledige complex is aangepakt, enkel de buitenmuren bleven staan. Door het gehele gebouw zijn in totaal 200 Jaga toestellen geplaatst in zowel de woonvertrekken als de gezamenlijke ruimten, welke zijn aangestuurd door één Jaga regelsysteem.

Extra informatie
Installateur
Bogro Snelrewaard
Oplevering
2016
Type
Zorg
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • 200 Jaga toestellen aangestuurd door één regelsysteem
  • Koelen, verwarmen en ventileren zijn gecombineerd
  • 109 Oxygen2 Hybrid met Briza’s toegepast in de zorgwoningen

Oxygen2 Hybrid met Briza

Dit toestel is het meest toegepast in het gebouw, er zijn 109 Oxygen2 Hybrid met Briza’s in verschillende uitvoeringen geplaatst. Deze kunnen koelen, verwarmen, ventileren, de binnenluchtkwaliteit regelen en de buitenlucht filteren. In zorgcomplexen is in de wintermaanden een hogere temperatuur gewenst, maar is het ook vereist dat er daarnaast snel en gemakkelijk geventileerd kan worden. Al deze eigenschappen maken de Oxygen2 Hybrid met Briza bij uitstek geschikt voor toepassing in zorggebouwen.

Koelen in de zomer

Een bijkomend voordeel van de Briza 12 is dat de ventilatorconvector naast actief verwarmen in de winter óók kan koelen in de zomer, wat voor bewoners op leeftijd zeker geen overbodige luxe is. Het toestel is geschikt voor aansluiting op laagtemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonne-energiesystemen en condensatieketels.

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak