Trip van Zoudtlandt Kazerne

De Trip van Zoudtlandt Kazerne heeft in 2016 een grootschalige metamorfose ondergaan. Voor de nieuwe onderwijsfunctie is er gekozen voor Briza radiatoren met lage temperatuurverwarming, in combinatie met actieve koeling.

In de kazerne is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd, waar opleidingen voor Nederlandse officieren in de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee worden gegeven.

Om een zo aangenaam mogelijk werk- en leerklimaat te garanderen, is er gekozen voor Briza radiatoren met lage temperatuurverwarming, in combinatie met actieve koeling. Hierdoor kan op warme dagen een tot drie graden lagere temperatuur worden behaald. Door op een lagere verwarmingstemperatuur (70/40/20°C) te stoken, wordt er in het gehele gebouw extra energie bespaard.

Extra informatie
Installateur
Clysan Inspectie en Service B.V.
Oplevering
2016
Type
School
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • Briza ventilatorconvectoren voor LTV en actieve koeling
  • Maximale energiebesparing door laag temperatuurverwarming
  • Briza: slankste type op de markt met zo'n groot vermogen

Briza met JDPC

Onze Briza is de slankste ventilatorconvector op de markt met een groot vermogen bij lage watertemperaturen. Tevens is dit toestel in staat om condenserend te koelen. Door gebruik te maken van de nieuwste EC-motoren verbruiken de Briza's ook nog eens 50% minder elektrische energie en met de 0 - 10 VDC aansturing zijn zij ook uitermate geschikt voor regeling vanuit een gebouwbeheerssysteem (GBS).

De JDPC Product Controller wordt gebruik om de Briza's automatisch te laten werken. De aanvoertemperatuur van het water wordt gecontroleerd en aan de hand daarvan besluit de controller of er verwarmd of gekoeld kan worden.

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak