Topparken Beekbergen

De luxe en comfortabele chalets op Topparken Beekbergen zijn voorzien van energiezuinige verwarming én koeling.

Mooie chalets met veel comfort en luxe in de Gelderse bossen. Vlakbij Apeldoorn vind je Topparken Beekbergen. Het park behaalde een Green Key Zilver keurmerk. De Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met dit keurmerk belasten het milieu zo min mogelijk, zonder dat dit ten koste gaat van comfort en kwaliteit.

Extra informatie
Installateur
Dekkers Installatietechniek Ede
Opdrachtgever
Topparken Beekbergen
Oplevering
2021
Type
Woning
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • Briza 12 voor deep cooling en verwarmen
  • Water van slechts 8 graden stroomt door de leidingen om de ruimtes goed te koelen
  • Sani Electric voor een warme badkamer

Afbeeldingen

Koele woningen in de zomer

De wens voor de nieuwe chalets was om energiezuinig te kunnen verwarmen en koelen in combinatie met een lucht/waterwarmtepomp. Op die manier verbruiken de chalets geen gas meer en dragen ze bij aan de duurzaamheid van het park. De opdrachtgever wilde daarnaast het comfort bieden dat de woningen ook konden koelen. Daarom is er gekozen voor actieve koeling en hebben we de Briza 12 geadviseerd. Dankzij de deep cooling stroomt er water van slechts 8 graden door de leidingen om de ruimtes goed te koelen, ook op warme zomerdagen.

Mooi design

Ook het esthetische gedeelte was belangrijk voor de inrichting van de chalets van Topparken. De radiatoren moesten er mooi en strak uit zien. De Briza 12 voldoet aan alle eisen. Ook heeft het toestel een stil geluidsniveau, waardoor de bewoners geen last ervaren. Willen de bewoners een warme woonkamer en slapen in een koele slaapkamer? Met de Briza 12 kun je in de afzonderlijke ruimtes de juiste temperatuur regelen. De perfecte oplossing dus!

Altijd een warme handdoek

Als aanvulling op de Briza 12 is er in elke badkamer de elektrische handdoekradiator Sani Electric geplaatst. Dit is een extra luxe ten opzichte van de andere radiatoren. Deze onafhankelijke radiator kun je (tijdelijk) aanzetten zodat je snel een warme en comfortabele badkamer hebt. Ook kun je er je handdoek lekker drogen of verwarmen.

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak