The Council House Derby

In The Coucil House is een combinatie van Jaga oplossingen aanwezig: Strada, Mini Canal, Mini Vrijstaand én designradiator Iguana Aplano. 

Van het verbouwde pand is de gevel van 1930 bewaard gebleven, maar het gebouw voldoet nu aan de 'BREEAM Excellent' normen en heeft een ‘A’-klasse energie-efficiëntiecertificaat behaald. Enkele van de duurzame maatregelen zijn zonnepanelen, regenwateropvang en de levering en installatie van energie-efficiënte verwarmingsoplossingen van Jaga.

Extra informatie
Architect
Corstorphine & Wright
Opdrachtgever
BAM
Adviseur
Hoare Lea & Partners Birmingham, UK
Oplevering
2015
Type
Kantoor
Land
Verenigd Koninkrijk
Product

Feiten en cijfers

  • Het gebouw voldoet aan de BREEAM Excellent normen
  • Er is een ‘A’-klasse energie-efficiëntiecertificaat behaald
  • Voor een vloeropppervlak van 18.500 m2 is een comfortabele omgevingstemperatuur gecreëerd

Comfortabele omgevingstemperatuur en lagere energiekosten

Voor discrete verwarming in de openbare zones werden Mini Canal met stevige DNA Designo aluminium roosters gebruikt. Het gebruik van glasgevels vereiste een verwarmingssysteem dat het zicht door de gevel niet zou belemmeren. In andere zones zorgen de slanke Strada radiatoren met Low-H2O technologie voor een comfortabele omgevingstemperatuur en lagere energiekosten. 

Er werd voor Mini Vrijstaande radiatoren gekozen omwille van hun discrete uitstraling en krachtige warmteafgifte. In het indrukwekkende gemeentehuis was een verwarmingsoplossing nodig die de warmte gelijkmatig verdeelde in de grote ruimte en bovendien esthetisch verantwoord was. De ideale oplossing hiervoor was de Aplano Plus van Jaga.

Afbeeldingen

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak