Telefónica Madrid

Één van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld wat betreft beurswaarde en aantal klanten heeft gekozen voor toepassing van Mini Canal, dé ideale oplossing voor dit glazen gebouw.

Telefónica is één van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld wat betreft beurswaarde en aantal klanten. De onderneming stond voor de strategische uitdaging om de veertienduizend werknemers samen te brengen in één enkel hoofdkantoor in Madrid. 15 gebouwen, 390.000 vierkante meter en 6.000 parkeerplaatsen zijn slechts enkele van de cijfers van deze Communicatiestad. De volledige site is overdekt door een uniek glassysteem bestaande uit glas- en zonnepanelen, waardoor het een van de grootste zonnepaneeloppervlakken in Europa is.

Extra informatie
Architect
Rafael de La-Hoz Castanys
Opdrachtgever
Bovis Lend Lease
Adviseur
UTE Úrculo - PGI
Oplevering
2008
Type
Kantoor
Land
Spanje
Product

Feiten en cijfers

  • Telefónica bezit een van de grootste zonnepaneeloppervlakken in Europa
  • Er werd 14 km aan Mini Canals aangebracht
  • Geen koudeval van het glas én geen belemmering van het uitzicht dankzij Mini Canal

Mini Canal

Mini Canal is de ideale oplossing voor grote glaswanden en zwevende vloeren. De inbouwradiator heeft slechts een hoogte van 9 centimeter en is daardoor ook geschikt op etages. Verborgen onder het rooster zit een supersnelle Low-H2O warmtewisselaar die zorgt voor maximale warmteafgifte. Hij reageert sneller op de warmtebehoefte en biedt meer comfort met minder energieverbruik, waardoor de Mini Canal ideaal is voor gebruik in verwarmingssystemen met lage watertemperaturen.

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak