Statoil Hydro Office

Het bekroonde hoofdkantoor van Statoil in de buurt van Oslo, Noorwegen, is een architecturaal hoogstandje dat op sublieme wijze is geïntegreerd in de schilderachtige fjordenomgeving.

Statoil is een Noorse energieproducent, die qua omzet het 57ste grootste bedrijf ter wereld is. Er zijn 30.000 medewerkers werkzaam, verspreid over 37 landen. Sinds 2012 voeren 2500 van die medewerkers hun werkzaamheden uit in dit unieke gebouw in Fornebu, Noorwegen. Het gebouw is zo ontworpen dat álle gebruikers van het gebouw van excellente werkomstandigheden kunnen genieten, waar zowel prachtige uitzichten, goede belichting en uiteraard het juiste binnenklimaat bij hoort.

Extra informatie
Architect
a-lab, momentum Arkitekter, Østengen og Bergo (concept), Rambøll Norge (details)
Opdrachtgever
Statoil ASA
Oplevering
2012
Type
Kantoor
Land
Noorwegen
Product

Feiten en cijfers

  • 202 Mini wandmodellen en 90 Mini Canals
  • Low-H2O technologie verzekert eindgebruiker van stabiele warmtespreiding
  • Twin warmtewisselaars zorgen voor snellere compensatie koudeval van glasen ventilatieroosters

Lager energieverbruik én maximale warmteafgifte

Er zijn 202 Mini wandmodellen geplaatst, alsmede 90 Mini Canals. Beide zijn voorzien van onze Low-H20 technologie en verzekeren ze de eindgebruiker van een stabiele warmteverspreiding. De vloerinbouw is zeer geschikt voor grote vensterpartijen, bijvoorbeeld bij glazen wanden of wintertuinen. Ons Mini wandmodel is net als de inbouwoplossing uitgerust met de supergeleidende en ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. Twin Power zorgt voor snellere compensatie van de koudeval van het glas of de ventilatieroosters.

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak