Sky Tower

De Sky Tower in Boekarest is het hoogste gebouw van Roemenië en voorzien van onze Tempo Vrijstaande radiatoren en onze vloerinbouwoplossing Mini Canal.

Met meer dan 50.000 m2 aan kantoorruimte en een hoogte van 137 meter, wordt een innovatief ontwerp gecombineerd met kwaliteit, ruimte en flexibiliteit op een bevoorrechte locatie. Dit gebouw beschikt over een Platinum LEED certificaat en maakt uitgebreid gebruik van groene technologie. Zonneglas maximaliseert het natuurlijke licht en een gebouwbeheersysteem maakt een efficiënt stroomverbruik mogelijk. Binnen in de toren voorzien de Tempo Vrijstaande verwarmingen van Jaga een efficiënte temperatuurregeling. Low-H20 technologie en een supergeleidende en snelle warmtewisselaar waarborgen een maximale warmteafgifte met het laagst mogelijke energieverbruik.

Extra informatie
Architect
Hoffmann & Janz Achitectura Consult S.R.L. Austria
Opdrachtgever
Strabag
Oplevering
2012
Type
Kantoor
Land
Roemenië
Product

Feiten & cijfers

  • De Sky Tower is het hoogste gebouw van Roemenië
  • Het vloeroppervlak bedraagt meer dan 50.000 m2 aan kantoorruimte en een hoogte van 137 meter
  • De 1 400 Tempo Vrijstaand eenheden van Jaga zijn op maat gemaakt

Tempo vrijstaand en Mini Canal

Onze Tempo Vrijstaand eenheden zijn op maat gemaakt, qua kleur volgen ze het kleurenschema van de binnenkant van het gebouw. Daarnaast is de Mini Canal met aluminium rooster toegepast, deze biedt een stijlvolle en praktische verwarmingsoplossing voor gebouwen zoals de Sky Tower met zijn grote glaspartijen. Dit model met Twin power reageert onmiddellijk op temperatuurschommelingen en zorgt voor een automatische klimaatregeling in alle vertrekken.

Afbeeldingen

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak