Renovatiewoning Middelrode

Een mooie vertaling van onze Jaga filosofie vinden we terug in het huis van onze directeur Chris Heerius. De volgende verduurzamingsstap is uiteraard alle radiatoren aan te sluiten op een warmtepomp.

Hij heeft zijn huis zo goed mogelijk verduurzaamd door de muren en het dak goed te isoleren, dubbelglas en zonnepanelen te plaatsen en de radiatoren te vervangen door de Low-H2O radiatoren van Jaga. Daarbij is het design van de radiatoren ook van groot belang geweest. Ookal zijn sommige radiatoren nog aangesloten op de Hr-ketel, het zwembad en de uitbouw zijn aangesloten op een warmtepomp.

Extra informatie
Opdrachtgever
Chris Heerius
Oplevering
2004
Type
Woning
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • Stap-voor-stap verduurzamen
  • Alle radiatoren vervangen door de Jaga radiatoren
  • Oxygen2 geïntegreerd in Strada radiatoren
  • Clima Canal als krachtige hoofdverwarming en koel-unit

Koelen, ventileren en verwarmen

Er zijn diverse radiatoren in de woning geïnstalleerd. De Clima Canal is mooi in de vloer verwerkt en heeft een koel-unit, luchtverversingseenheid naast de krachtige hoofdverwarming. Ook de Briza draagt bij aan een fris binnenklimaat. Deze radiator heeft meerdere eigenschappen; verfrissende koelte in de zomer en warmte in de winter. Naast koelen en verwarmen is ook ventilatie van belang. De Oxygen2 is hier geïntegreerd in de Strada omkastingen. Het ventilatiesysteem zorgt voor een fris en gezond klimaat in iedere ruimte. De filters dragen bij aan de goede luchtkwaliteit in de woning. 

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak