Regional Blood Center

Als aanvulling op het ultramoderne ontwerp van het 'Blood Center' in Raciborz werden onze discrete en slanke Strada radiatoren specifiek gelakt in de rode kleur die door het hele centrum loopt.

Het 'Blood Center' in Raciborz werd voltooid in 2013 en is een bekroond gebouw dat werd ontworpen om de aandacht te vestigen op bloeddonatie. Onze radiatoren zijn in rood afgelakt en passen perfect in het gekozen kleurenschema.

 

 

Extra informatie
Architect
FAAB Architektura
Oplevering
2013
Type
Overig
Land
Polen
Product

Feiten en cijfers

  • Het vloeroppervlak van het Blood Center bedraagt 2.800 m2 en heeft een inhoud van 11.800 m3
  • Het gebouw is opgesierd met 39 Strada's en 4 Mini's
  • De Mini weegt slechts één tiende van een traditionele paneelradiator

Het rode kleurenschema loopt vanaf de rode glazen panelen aan de buitenkant tot aan de binnenvloeren en -muren. Als aanvulling op het ultramoderne ontwerp van het gebouw werden onze discrete en slanke Strada radiatoren in dezelfde rode afwerkingskleur gelakt. Met een strak aluminium rooster en een vlak frontpaneel regelen ze temperatuurschommelingen op een stijlvolle manier.

Ook onze Mini wand werd voor dit project gekozen. Deze weegt slechts één tiende van een traditionele plaatstaalradiator en bevat slechts 10% van het water, waardoor het een uiterst efficiënt systeem is. De supergeleidende radiatoren met dubbele aandrijving voor een efficiëntere compensatie van koude tocht zijn voorzien van onze Low-H2O technologie, waardoor ze maximale warmteafgifte met het laagst mogelijke energieverbruik waarborgen. Een energiebesparende verwarmingsoplossing met een veilige oppervlaktetemperatuur. Door toevoeging van DBH werken ze met zeer lage watertemperaturen. 

Afbeeldingen

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak