Noorderkwartier Amsterdam

Onze radiatoren zorgen voor verwarming én ventilatie in de studentenwoningen van het Noorderkwartier.

Foto: Gerard van Dam van DroneScenario

Om tegemoet te komen aan de vraag naar meer woningen voor studenten en starters, ontwikkelde CZAN (de ontwikkelcombinatie van Blauwhoed en AM) in co-creatie met Woonstichting De Key een moderne woontoren met daarin 388 zelfstandige studentenappartementen. Het zestien bouwlagen tellende getrapte woongebouw ligt naast het metrostation Noord en is ontworpen door Inbo Amsterdam. De woningen variëren in omvang tussen de 21m2 en de 29m2 en hebben elk een eigen voordeur, keuken en badkamer. Het gebouw heeft een gemeenschappelijke binnentuin, fietsenparking en wasruimte.

Extra informatie
Architect
Inbo Amsterdam
Installateur
Comfort Partners
Oplevering
2021
Type
Woning
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • 388 studentenwoningen zijn voorzien van Strada’s met Oxygen
  • De woningen hebben een woonoppervlak tussen de 21 m2 en 29 m2
  • Oxygen is voorzien van Plug&play inclusief CO2-sturing en bediening

Strada met Oxygen

Het binnenklimaat in de woningen is optimaal dankzij onze Strada, de Oxygen is onzichtbaar ingebouwd en voorziet de woningen van frisse lucht.  Door de intelligente besturing met ingebouwde CO2-sensor wordt er in elke ruimte, afzonderlijk van elkaar, perfect geventileerd. De aangevoerde lucht komt rechtstreeks vanaf buiten via een muurdoorvoer en een efficiënt filtersysteem. De installatie werd verzorgd door Comfort Partners.

Levering volgens planning

We hebben onze producten volgens planning kunnen leveren. Ondanks de beperkingen door de coronamaatregelen is dit mooie project succesvol afgerond, mede door de goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. 

Afbeeldingen

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak