Ice District Edmonton, Canada

Vanwege de compacte afmetingen van de wooneenheden werd een op maat gemaakt Clima Canal gecreëerd, zonder al te veel ruimte te verliezen in de appartementen van ICE District: Slim Clima Canal.

Dit grootste Canadese project voor gemengd gebruik (o.a. sport- en entertainment) is een knipoog naar de winterstatus van de stad Edmonton en de sport die de passie van deze stad voedt: ijshockey. ICE District ontstond uit de behoefte aan een nieuwe ijshockeyarena en blaast meer dan 25 hectare van “downtown Edmonton” nieuw leven in. Het project omvat 120.000 m2 aan kantoorruimtes, meer dan 1.300 wooneenheden, 4.000 ondergrondse parkeerplaatsen en 27.000 m2 aan winkelruimte in een voetgangers- en voertuigvriendelijke omgeving.

Extra informatie
Architect
HOK, Architecture Tkalcic Bengert
Adviseur
DIALOG
Oplevering
2019
Type
Woning
Land
Canada
Product

Feiten en Cijfers

  • Grootste Canadese project voor gemengd gebruik
  • De Slim Clima Canal is slechts 10 cm breed i.p.v. de standaard 18 cm
  • Dezelfde sterke prestaties als de standaard Clima Canal zijn behouden gebleven

Slim Clima Canal

De Clima Canal, één van onze vloerinbouwoplossingen, is volledig opnieuw ontworpen voor dit project. Vanwege de compacte afmetingen van de wooneenheden moesten we een op maat gemaakt Clima Canal creëren zonder al te veel ruimte te verliezen in de appartementen. Daarom hebben we de Slim Clima Canal ontworpen: een vloerinbouwoplossing met dezelfde sterke prestaties als onze standaard Clima Canal, maar slechts 10 cm breed (in plaats van 18 cm voor de standaard Clima Canal).

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak