Hotel en Restaurant de KASerne

Koelen én verwarmen met radiatoren na grondige renovatie van oude kazerne

In 2015 verkocht ondernemer Peet Hofmans zijn ICT-bedrijf om zijn droom waar te maken: een eigen hotel beginnen. Hij liet een oude kazerne in Den Bosch volledig renoveren tot een luxe hotel en restaurant. Het unieke karakter van de kazerne is gebleven, maar dan met een moderne uitstraling. Aan Jaga de taak om voor de klimaatsystemen te zorgen.

De KASerne is een luxe hotel en restaurant. Er zijn negen kamers, waaronder één suite. Ook is er ruimte beschikbaar om te vergaderen voor groepen van 10 tot 400 personen. In de nieuwe aangebouwde kas kunnen ook seminars, borrels, bruiloften of zakelijke bijeenkomsten worden georganiseerd. Het is een echte ontmoetingsplaats geworden voor ondernemers, overheid, onderwijs, omwonenden en zorg. Er kan vergaderd worden, er kunnen recepties gegeven worden en familieleden kunnen een kamer boeken op twee minuten loopafstand van het Jeroen Bosch ziekenhuis.

Extra informatie
Architect
DAT Architecten
Oplevering
2017
Type
Hotel
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • Klimaatsystemen van Jaga zorgen voor energiezuinige koeling én verwarming
  • Minimalistisch design van onze Strada past goed bij het karakteristieke gebouw
  • Low-H₂O technologie zorgt voor een laag energieverbruik en een maximale warmteafgifte

Koelen met radiatoren

In het restaurant, de private dining en de hotelkamers zijn Strada’s van Jaga geïnstalleerd voor het koelen en verwarmen van alle ruimtes. De Strada maakt gebruik van een Low-H₂O technologie voor een laag energieverbruik en een maximale warmteafgifte. Door toevoeging van DBE Pro (inmiddels DBH (Hybrid)) kan de radiator óók niet-condenserend koelen. Daarnaast past het minimalistische design van de Strada mooi bij de vormgeving van het gebouw.

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak