Covent Garden Brussel

Om een optimaal binnenklimaat te realiseren in de twee gebouwen van Covent Garden in Brussel, zijn onze Linea Plus en Mini Canal toegepast.

Het Covent Garden project is een bedrijvencentrum in het hart van Europa, namelijk Brussel. Het project bestaat uit twee gebouwen, die samen in totaal goed zijn voor 72.000 m² aan kantoren. Bijzonder aan dit project is dat de twee gebouwen verbonden zijn door een overdekte tuin die zorgt voor de biologische zuivering van een deel van het afvalwater, om deze te gebruiken in de sanitaire installaties.

Extra informatie
Architect
Montois Partners
Adviseur
Bureau d'études Greisch
Oplevering
2007
Type
Kantoor
Land
België
Product

Feiten en cijfers

  • De twee gebouwen goed voor 72.000 m2 aan kantoorruimte
  • Linea Plus is de zuinigste LT-radiator met een besparing tot wel 16 procent
  • Mini Canal heeft een compacte inbouwhoogte vanaf 9 cm

Linea Plus en Mini Canal

Onze Linea Plus wandmodel en Mini Canal bleken de meest ideale oplossingen voor Convent Garden in Brussel. Met de Linea Plus is er geen warmteverlies door straling naar het achterliggende glas. Bovendien is de Linea Plus voorzien van onze Low-H2O technologie met ultrageleidende en ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager energieverbruik en een maximale warmte-afgifte.
De Mini Canal werd als vloerinbouwoplossing gekozen dankzij zijn compacte inbouwhoogte vanaf 9 cm. Deze supersnelle warmtewisselaar werd donkergrijs gelakt, en is dus “onzichtbaar”.

Afbeeldingen

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak