Centro Botín Madrid

Jaga is toegepast in een van de belangrijkste kunstcentra in Spanje, Centro Botin in Santander. Het gebouw heeft een vloeroppervlak van 8.739 m2 en is ontworpen om ‘sociale ontwikkeling en rijkdom’ te genereren door kunst te promoten en de creativiteit van bezoekers te stimuleren.

De prachtige architectuur van Centro Botín is van Renzo Piano en het Madrileens architecten-bureau "Luis Vidal". Het gebouw bestaat uit een oost-en westblok en heeft een vage gelijkenis met een scheepsromp. Slanke kolonnen dragen dit gebouw waardoor het lijkt te zweven boven de Pereda-tuinen en de baai, vanuit het gebouw heb je een prachtig uitzicht over het water en de stad.

Extra informatie
Architect
Renzo Piano en Luis Vidal + arquitectos
Oplevering
2017
Type
Overig
Land
Spanje
Product

Feiten en cijfers

  • Jaga als partner gekozen vanwege vakmanschap en flexibiliteit
  • Clima Canal is toegepast voor koeling én verwarming van het gebouw
  • Warmtewisselaars werden afgedekt met unieke roosters

Clima Canal 13

Met de focus op het ontwerpen van een inspirerende, creatieve omgeving, kozen ingenieurs Jaga als partner vanwege het vakmanschap en de flexibiliteit van onze producten. In plaats van het verbergen van oplossingen in het plafond, werd ervoor gekozen voor Clima Canal units in de vloer. De roosters werden speciaal gemaakt om zo perfect bij de vloer te passen en zijn in één lijn met de esthetiek van het interieur.

 

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak