Weg met de hoofdpijn

Bewoners: Manon Tibosch, woont samen met haar man Mark
Woonplaats: Uden
Huis: Twee onder een kap
Soort bouw: Bestaande bouw

In 2012 hebben Manon en haar man de woonkamer opgeknapt om een strakker geheel te creëren. Alles is gestuct en de ruimte is voorzien van nieuwe deuren. Na de verbouwing zag Manon in, dat radiatoren een grote invloed hebben op de sfeer van een ruimte. “De oude standaard radiatoren vielen, in slechte zin, ineens heel erg op. Ze waren echte een doorn in het oog. Dus besloten we nog wat extra te klussen en de radiatoren te vervangen.”

Iets moois voor het oog en leuk voor de portemonnee

“We wilden graag dat de nieuwe radiatoren mooi in onze woonkamer pasten, maar zuinig in gebruik, lagere energiekosten waren voor ons ook belangrijke eisen.” Een installateur wees Manon en haar man op Jaga. “Door het uitgebreide aanbod van Jaga met Low-H2O radiatoren hadden we veel keuze in zuinige radiatoren.” Uiteindelijk kozen we voor in de woonkamer twee Jaga Strada radiatoren en voor in de hal de Panel Plus verticaal.”

De hele ruimte voelt heerlijk warm aan

“Onze bank stond altijd dicht bij de radiator, voorheen had ik wel eens last van hoofdpijn door de straling die ik van de radiator leek te voelen. Daar heb ik met de radiatoren van Jaga geen last meer van.” Manon geeft aan ze het heel prettig vindt dat de warmte heel gelijkmatig van de radiatoren komt. “Het voelt alsof de warmte niet vanaf één plaats lijkt te komen, maar dat de hele woonkamer geleidelijk en egaal verwarmt wordt. En dat vinden mijn man en ik heel prettig! Ik heb ook bijna nooit meer hoofdpijn. Wat ook wel leuk is om te vertellen dat de radiatoren nu ook nog steeds opvallen, maar dan in positieve zin. We krijgen er af en toe echt complimenten over van mensen die langs komen. Daardoor weten we helemaal zeker dat we de juiste keuze hebben gemaakt!”

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak