NIEUW: Vertiga Hybrid

Maximale afgifte, het laagste energieverbruik en een uniek design; dat is de Vertiga Hybrid, de eerste designradiator voor verwarming én koeling.

Vertiga Mikado T08 L052 Interior Portrait Baby

UNIEKE PRESTATIES

  • Zeer hoog vermogen bij superlage watertemperaturen
  • 9x snellere opwarming
  • 10% tot 30% energiebesparing t.o.v. vloerverwarming of zware radiatoren
  • Zijdelingse warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel
  • Light cooling designradiator (niet-condenserende koeling)
  • Volautomatische werking via watertemperatuur-detectie

Maximale afgifte

Warmtepompen en andere duurzame energiebronnen werken met steeds lagere watertemperaturen. Traditionele radiatoren worden hierdoor veel groter om het nog behaaglijk warm te krijgen. Dankzij de toepassing van het Dynamic Boost Hybrid-systeem is dit voor Vertiga niet nodig. Vertiga Hybrid bevat twee dynamische warmtewisselaars die zorgen voor een snelle reactie en een hoog vermogen bij een lage watertemperatuur. Daarnaast heeft de radiator een dubbele werking; hij kan zowel verwarmen als koelen. In combinatie met een warmtepomp is de Vertiga Hybrid geschikt voor niet-condenserende koeling.

Hoogste comfort

De Vertiga Hybrid zorgt niet alleen voor de hoogste afgifte, maar reageert ook snel op temperatuurwisselingen. Ook bij niet-condenserende koeling is dit snelle reactievermogen cruciaal. In een ruimte kan de temperatuur snel veranderen, door bijvoorbeeld de zon die naar binnen schijnt of de oven die aan staat. Vertiga Hybrid reageert hier direct op en regelt nauwkeurig en snel de juiste temperatuur. De temperatuursensoren zorgen automatisch voor de geschikte werkingsstand; verwarmen of koelen.

Kijk voor meer info op de productpagina van de Vertiga Hybrid!

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak