Strada Hybrid DÉ RADIATOR VAN DE TOEKOMST

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga Climate Designers is de Strada Hybrid. Naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte snel niet-condenserend te koelen.

  • Strada Hybrid werkt efficiënt óók op de laagste watertemperatuur
  • Laagste geluidsniveau en gegarandeerde afgifte volgens NEN16430
  • Reageert snel op jouw leefritme en wisselende weersomstandigheden
  • Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp
  • In combinatie met een warmtepomp energie-efficiënt koelen
  • HR-ketels kunnen maximaal presteren op hun laagste temperatuur

Bekijk hier wat Strada Hybrid voor jou kan betekenen:

FUTUREPROOF SPREID JE INVESTERING

Nog geen warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur en op hun hoogste rendement werken. Zo bespaar je direct op de energierekening en is de installatie klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot en CV-ketel. Elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen.

Ga naar de productpagina van Strada Hybrid voor alle specificaties

Het DBH-systeem

Om het bij lage watertemperaturen nog behaaglijk warm te krijgen zijn veel grotere radiatoren noodzakelijk. Jaga Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor de radiator niet groter hoeft in combinatie met een warmtepomp. Het DBH-systeem vergroot de afgifte enorm. De H van Hybrid staat door de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte.

DBH Bediening Heat 4 ISO

AUTOMATISCH OMSCHAKELEN VERWARMEN/KOELEN

Strada Hybrid is voorzien van sensoren voor de ruimte- en watertemperatuur, waardoor volautomatisch de juiste werkingsstand geactiveerd wordt. Het bedieningspaneel toont de functie en de ventilatorsnel­heid aangegeven door rode LED-lampjes bij verwarmen en blauwe bij koelen.

PERFECT GESTUURD KOELEN EN VERWARMEN

Met Strada Hybrid installeer je een totale klimaatoplossing in iedere woning, waarbij elke functie optimaal gestuurd is om het hoogste comfort en een minimaal energieverbruik te garanderen. De prestaties van de Strada Hybrid zijn gemeten naar de Europese standaard NEN16430.

Een woning is een dynamisch gegeven met wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt snel en nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor het energieverbruik én het comfort.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak