Op zoek naar de juiste warmte

Bewoners: Marloes Vossen, woont samen met haar vriend & 2 kinderen
Woonplaats: Tilburg
Woning: Rijwoning
Soort bouw: Bestaande bouw

In Tilburg woont Marloes samen met haar gezin in een prachtig door henzelf gerenoveerde woning. De renovatie was een behoorlijke klus. Op de eerste etage maakten Marloes en haar vriend namelijk vier nieuwe kamers;  drie slaapkamers en een badkamer. Voor al deze ruimtes werden er dus nieuwe radiotoren aangeschaft. “We wilden energiezuinige radiatoren maar met een mooi, strak design. De standaardradiatoren vonden we niet zo mooi, ze ontsieren het huis zo en passen niet bij de moderne inrichting die wij voor ogen hadden. Radiatoren doen zoveel met de uitstraling van je woning.”

Via internet bij Jaga

Op internet begon de zoektocht naar passende radiatoren, zo kwamen zij bij Jaga terecht. “Het design van deze radiatoren is prachtig en ze zijn ook zuinig. Helemaal wat wij zochten dus. In alle slaapkamers staat nu een Strada en in de badkamer een antracietkleurige Sani Panel. De radiatoren zijn een echte decoratieve toevoeging aan het interieur door het vlakke voorpaneel en het strakke aluminium designrooster. We konden kiezen uit heel veel kleuren, maar hebben toch heel safe voor de witte varianten gekozen.”

De juiste warmte

Marloes en haar vriend wilden bij de renovatie van hun huis zoveel mogelijk zelf doen, dus ook de installatie van de radiatoren. “Gelukkig kregen we hulp van mijn zwager, hij is installateur. We deden de klus samen en het ging allemaal erg vlotjes.” De radiatoren zijn per ruimte gecalculeerd op hun vermogen. Dit betekent dat ze precies de juiste warmte per kamer afgeven. “De warmte die van deze toestellen afkomt is een stuk prettiger dan onze vorige verwarming, dat merkten we direct. Doordat de warmtewisselaar achter de behuizing zit worden ze aan de buitenkant niet zo heet als gewone radiatoren. Wat wel zo handig is omdat ze ook in de kamer van de kinderen staan. Door de vlakke voorkant zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Ook niet onbelangrijk.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak