Online training

Samen met Rensa hebben we een mooie online training voor installatieprofessionals ontwikkeld: Selecteer & installeer de Jaga koeloplossingen van vandaag en morgen. 

Uitnodiging Online Training Jaga

Waarom deze training?

Het is een feit dat de koelbehoefte in gebouwen toeneemt door de warmere zomers, maar hoe gaan we aan deze behoefte voldoen? Met koelsystemen uiteraard. We kunnen koelsystemen indelen in twee soorten: DX-koelsystemen (Directe Expansie), die werken op basis van F-gassen én de watergedragen koelsystemen.

We gaan hier dieper op in tijdens de online training die we samen met Rensa hebben ontwikkeld. We vertellen waarom we achter watergedragen systemen staan en op welke manier je één binnenklimaatsysteem creëert voor zowel koeling als verwarming. Deze training kan op maandagavond 15 mei aanstaande gevolgd worden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je aanmelden en ervoor zorgen dat je 15 mei om 19.00 uur online bent. Deelname is gratis.

Wat levert het op?

Na deze online training weet jij wat de koeloplossingen van morgen zijn. Leer je het verschil tussen Jaga Light en Deep Cooling, ofwel niet-condenserende en condenserende koeling en welk product uit het Jaga assortiment je in welke situatie inzet. Hoe je de juiste afmeting en vermogen selecteert, rekening houdend met wensen en eisen op het gebied van geluid, debiet en vermogen. En laten we je zien hoe snel en eenvoudig je deze producten op locatie installeert.

Na de training weet je

  • Wat de koeloplossingen van vandaag en morgen zijn
  • Wat het verschil is tussen niet-condenserende en condenserende koeling
  • Welk product van Jaga je gebruikt in welke situatie
  • Alles over de juiste afmeting, vermogens, geluid, debiet en eisen
Direct aanmelden
Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak