Jaga partner van Villa Pardoes

Onlangs ondertekenden we een 3-jarige samenwerking met Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan in Kaatsheuvel, pal naast de Efteling.

Create Emotion

Werken aan een betere toekomst betekent voor ons veel meer dan alleen een duurzame toekomst. Onze vierde kernwaarde staat voor Create Emotion, want een ervaring zegt meer dan 1000 woorden! Samen met Villa Pardoes hopen we heel veel onvergetelijke ervaringen te kunnen creëren voor de gezinnen die het juist zo hard nodig hebben. Een onbezorgde week samen voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken!

Zorgen voor elkaar

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Producten met minder energieverbruik zorgen voor een beter en gezonder binnenklimaat, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat. Zo werken wij mee aan een betere, duurzame toekomst. Maar zorgen voor het klimaat is niet genoeg – zorg voor elkaar is minstens zo belangrijk en daarom slaan we graag bruggen naar maatschappelijke organisaties die écht impact maken.

"Samen met Villa Pardoes hopen we heel veel onvergetelijke ervaringen te kunnen creëren voor de gezinnen die het juist zo hard nodig hebben."

3-jarige samenwerking

De komende drie jaar bieden we in totaal vier gezinnen een onvergetelijke vakantiebeleving bij Villa Pardoes. Daarnaast steunen we Villa Pardoes door te participeren in en het organiseren van additionele (fondswervende) acties. Ook zullen we ‘Helpende Handen’ bieden in de Villa, een initiatief waarbij speciale activiteiten begeleid worden door de medewerkers van partners van Villa Pardoes.

Logo Darkblue Villa Pardoes
Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak