Jaga Experience Lab

Ervaringen zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom ontwikkelden wij het Jaga Experience Lab, een grote koelcel met daarin twee identieke huizen, zodat elke denkbare oplossing gemeten, getest en ervaren kan worden. 

Het Jaga Experience Lab is een klimaatgecontroleerde ruimte van 10 bij 15 meter. In het Lab zijn twee identieke kleine woningen gebouwd met een vloeroppervlak van ongeveer 20 vierkante meter. Opvallend is de grote hoeveelheid meetapparatuur. Sensoren meten zowel de temperatuur als de kwaliteit van de lucht op alle denkbare posities in de woningen.

Het lab waarin de beide woningen staan, is volledig klimaatgecontroleerd. Met behulp van grote verwarmings- en koelingsapparatuur kan iedere gewenste temperatuur tussen 20 graden vorst en een tropische warmte van 30 graden tot op de tiende graad nauwkeurig worden ingesteld. Bovendien kan de vochtigheidsgraad van de omgeving worden beïnvloed. Op die manier is het mogelijk de verwarmings-, koelings- en ventilatieoplossingen van Jaga Climate Designers onder iedere weersomstandigheid te testen, te meten, te bekijken én te voelen.

 

Wil je meer weten of heb je interesse in een bezoek aan het Jaga Experience Lab? Neem contact op met Maartje mvanbracht@jaga.nl, zij zal je doorverwijzen naar de verkoopadviseur in jouw regio voor het maken van een afspraak.

Neem een kijkje in het jaga experience lab

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak