GEZOCHT: Climate Designer voor marketingstage

We hebben een stageplek beschikbaar op onze marketingafdeling!

Bij Jaga zetten we ons in voor de ontwikkeling van een gezond binnenklimaat met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. Maar, Jaga is méér dan een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit en esthetiek. Met deze filosofie zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Om de organisatie en onze medewerkers te inspireren en doelen te geven, is de filosofie vertaald in vijf waarden: Respect Nature, Awake the Artist, Dream a Future, Create Emotion en Building Bridges. Dit is dan ook de reden dat wij onszelf Jaga Climate Designers noemen.

 

"WE ARE CLIMATE DESIGNERS! WHAT ABOUT YOU?!. "

Wil jij je ook inzetten voor een beter binnen- en buitenklimaat? Ben jij betrokken én vernieuwend? Wil je je ontwikkelen als echte allround marketeer en binnen een klein team betrokken worden bij alle facetten van het marketingvak? Dan is een stage als Climate Designer wat je zoekt!

Als allround marketing stagiair(e) ben je nauw betrokken bij de coördinatie en realisatie van alle online en offline marketingactiviteiten. Je werkt mee op onze afdeling marketing aan de ontwikkeling van diverse multichannel campagnes en verkoopacties en je bent nauw betrokken bij de organisatie van diverse evenementen en beurzen waar Jaga aan deelneemt. Hiervoor heb je veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen in binnen- en buitenland en met diverse externe partners.

Ook online marketing is een steeds belangrijker onderdeel van onze marketingmix. Je gaat dan ook veel samenwerken met onze content marketeer om onze online strategie te vertalen naar concrete acties voor social media, website, SEO, SEA, email en content marketing.

Kortom: een diverse stage bij een bedrijf met een missie en unieke bedrijfscultuur.

Laat onze marketingmanager Wendy Stevens weten waarom jij de volgende Climate Designer wordt via wstevens@jaga.nl. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

 

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak