Geslaagd beursseizoen voor Jaga

We kunnen terugkijken op een geslaagd beursseizoen in 2021, iets wat aan het begin van het jaar nog ondenkbaar was. 

We kunnen terugkijken op een geslaagd beursseizoen, iets wat aan het begin van het jaar nog ondenkbaar was. Het was spannend om de eerste beurs weer te draaien, maar de goede organisatie zorgde ervoor dat het allemaal goed verliep. Naast dat de verschillende beurzen erg goed bezocht werden, sleepten we ook een nominatie en 2 prijzen in de wacht.

In september namen we deel aan de Installatie Vakbeurs, waar we de Best Stand Award ontvingen namens 125 MBO-studenten. Ze konden onze presentatie en heldere uitleg zeer waarderen. Daarna volgde Duurzaam Verwarmd, waar we een nominatie ontvingen voor de Best Presentation Award 2021, de winnaars van deze prijs kun je hier terugvinden.

Uitreiking Beste Stand Award College Tour 20210916
IMG 3180

Tijdens de laatste beurs van dit najaar werden we weer positief verrast: we wonnen de Beste Product Award tijdens Huis & Energie, onze Strada Hybrid werd het meest gescand op de stand en won deze publieksprijs.
Het is fijn om te merken dat onze inspanningen gewaardeerd worden en zijn trots op ons team, op naar een mooi beursseizoen in 2022!

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak