Bezoek ons coollab!

Maak uitgebreid kennis met onze producten voor light én deep cooling.

Al jaren geleden waren wij pionier in verwarmingsdesign en hebben hiermee de look van de radiator voor altijd veranderd. Maar klimaatverandering en evolutie in bouwtechnieken brachten nieuwe inzichten en vereisen nieuwere ecologische oplossingen om te verwarmen, maar vooral ook om te koelen. Wij zagen deze ontwikkelingen al langer en ontwikkelden onze Hybrid radiatoren voor light cooling én lt-verwarming - waarmee ook de technologie voor altijd is veranderd! 

Voor een optimale Jaga Experience, openden we het Coollab. Onze Climate Designers heten je hier van harte welkom en informeren je uitgebreid over onze koel- en verwarmingssystemen. Laat je onderdompelen in de wereld van Jaga en ga vol inspiratie naar huis!

353A3826
353A3690

Coollab

Het Coollab is een realistische simulatie van een hedendaagse woonsituatie waar de kracht van Jaga Light Cooling ervaren kan worden. De noodzaak voor het bouwen van dit lab was voor Jaga al langer helder. Er is steeds meer behoefte aan woningkoeling door klimaatveranderingen en airco is hiervoor niet de duurzame oplossing door het energieverbruik en de inzet van milieuonvriendelijke koelvloeistoffen. Jaga richt zich juist op duurzamere en klimaatvriendelijke koelsystemen die aangedreven worden door hernieuwbare energie. Maar het ontwikkelen van deze systemen alléén is niet voldoende. Je moet kunnen zien en voelen wat die systemen kunnen en hoe ze werken. Kortom: we wilden een ruimte creëren waar iedereen onze producten zelf kan ervaren! 

Jaga is Cool

Naast de ervaring in het Coollab krijg je als bezoeker ook uitgebreide uitleg over de ontwikkelingen in watergedragen koeloplossingen en wordt er tijdens een Jaga is Cool bezoek meer verteld over de Jaga-oplossingen en het verschil tussen Light en Deep Cooling. In de Masterclass hoor en zie je hoe eenvoudig onze toestellen te installeren zijn, dat het bekende toepassingen zijn met kleine aanpassingen, waardoor ze eenvoudig ingezet kunnen worden als koeloplossing.

353A3493

Bezoek het Jaga Coollab!

Data 2022

Ook in het najaar komen er weer Jaga is Cool-dagen waarop je in het Coollab zelf de Jaga-koeltechnieken kunnen ervaren. Momenteel zijn de volgende data hiervoor beschikbaar: 

Donderdag 29 september 9.30 – 15.30
Dinsdag 4 oktober 9.30 – 15.30

 

Locatie:
Verbindingslaan 16, Diepenbeek, België

Heb je interesse in een bezoek aan ons coollab? Stuur een mail naar Sabrina en we nemen contact met je op: svandersteen@jaga.nl

Foto's

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak