Jaga wint de ‘Best Stand Award 2021’!

Jaga Nederland B.V. wint de ‘Best Stand Award 2021’ tijdens de Collegetour van Wij Techniek op de Installatie Vakbeurs!

In samenwerking met de beursorganisatie Easyfairs, organiseert Wij Techniek jaarlijks de College Tour voor mbo leerlingen installatietechniek. In 2021 vond deze plaats op de eerste beursdag van de Installatie Vakbeurs: dinsdag 14 september.

De College Tour

Het doel van de College Tour is om jongeren in opleiding op een aansprekende, actieve en laagdrempelige manier te betrekken bij de branche, gericht te informeren over producten, bedrijven en innovaties en in contact te brengen met geïnteresseerde bedrijven. Maar ook om de bedrijven (exposanten) kennis te laten maken met de ‘medewerkers van morgen’.

Best Stand Award 2021

Wij kwamen als beste stand van de hele tour uit de bus, gekozen door 125 mbo-studenten. De groep bezocht 19 standhouders waar vragen werden beantwoord over verschillende technieken en oplossingen op het gebied van w-installatietechniek. Andre Bouwmeester, regiomanager bedrijven Noord Oost Nederland: "Jaga Nederland had volgens de studenten veruit de beste presentatie over hun product(en), legden helder uit en stelden ook vragen terug waardoor de interactie op gang kwam."

Jaga Academy

Climate Designer Thomas de Man, adviseur Jaga Academy gaf de studenten tekst en uitleg namens Jaga: “We geven regelmatig kennissessies aan studenten en stellen producten beschikbaar om jongeren praktijkervaring op te kunnen laten doen. We vinden het erg belangrijk om te investeren in de toekomst. Fijn om kennis en kunde over te kunnen dragen aan de nieuwkomers in de branche en erg mooi om te zien dat het gewaardeerd wordt!”

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak