Vacature Verkoopadviseur Jaga Academy Noord-Nederland

Woon je in de noordelijke helft van Nederland? En wil je actief bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Word dan onze nieuwe verkoopadviseur. Zet je verkoopskills in en draag bij aan een hoger kennisniveau in de branche. Benieuwd hoe jouw werkweek eruit komt te zien? Bekijk hier de agenda van collega Thomas!

Wat ga je doen?

Als Verkoopadviseur ga je (potentiële) relaties bezoeken in het Noorden van ons land. Vanuit de Jaga Academy ga je medewerkers van de groothandel en installateurs trainen in de toepassing van onze producten. Vaak doe je dit samen met bijvoorbeeld een warmtepompleverancier. Dit doe je op locatie van het bedrijf of je nodigt ze uit in onze fabriek in België. Hier hebben we zelfs een speciaal Coollab voor ontwikkeld. Ook draai je mee op nationale en regionale beurzen.

Wat verwachten we van jou?

Een specialist op het gebied van verwarming hoef je niet te zijn, dat gaan we wel van je maken. Dit doen we onder andere door interne producttrainingen in Den Bosch of op onze fabriek in België. Wat we vooral belangrijk vinden is jouw enthousiasme en motivatie om samen met ons te werken aan een beter binnen- en buitenklimaat.

"daarom zijn wij climate designers"

Wie zijn wij?

Al 60 jaar leveren we binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zetten we vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Wij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen. Daarom zijn wij Climate Designers.

Wat bieden wij jou?

Als nieuwe Climate Designer stap je in een familiebedrijf. Waar we elkaar helpen én uitdagen. Maar vooral heel veel plezier met elkaar beleven. Of dit nu op een vakbeurs is die we samen draaien of tijdens een van onze personeelsuitjes.

Verder gaan we allemaal voor hetzelfde doel, maar jij krijgt de vrijheid en het vertrouwen om je eigen weg te volgen. Zie het als je eigen onderneming binnen het grotere geheel. Jij bent de expert binnen jouw vakgebied. Als we je vleugels geven, komen we samen veel verder. Wat jij nodig hebt om te slagen bespreken we dan ook graag met jou!

Word jij onze nieuwe Climate Designer?

Solliciteer hier direct en stuur jouw motivatie en cv naar ons op. Heb je nog vragen over deze vacature of maak je liever direct kennis? Neem dan contact op met Bert Kriekels, telefoonnummer +32 473 73 85 97 of E-mail bkriekels@jaga.nl
Of vul solliciteer direct via onderstaande module:

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak