De werkdag van... Sales & Support Consumentenmarkt

Benieuwd hoe een werkdag eruit kan zien als Sales & Support duurzaamheid bij Jaga?  Neem een kijkje in de agenda van jouw collega Patrick.

Maandag

08.30 Je werkdag begint. Het verkeer viel mee, dus je bent wat eerder. Tijd voor koffie! Dan haal je je laptop uit je tas om je mail te checken. Er zijn wat vragen binnen gekomen over een advies met onze Briza’s  wat je vorige week verstuurd hebt, je besluit om hen direct even te bellen en alle details door te nemen. Tussendoor komt een collega langs om een even bij te praten. Ondertussen verwerk je de orders van de groothandel die zijn binnen gekomen. Je informeert een andere relatie over de levertijd en krijgt verschillende telefoontjes van consumenten naar aanleiding van de beursdeelname vorige week. Je weet direct twee nieuwe afspraken in het adviescentrum in te plannen, via de online kalender.

12.30 Tijdens de lunch speel je een potje tafelvoetbal of haal je een frisse neus met collega’s. Even ontspannen! Want direct na de lunch ontvang je bezoekers in ons adviescentrum. Ze hebben je al laten weten dat zij hun woning willen verduurzamen en gekozen hebben voor een warmtepomp. Ze nemen de tekeningen van hun huis mee en samen met hen bespreek je de mogelijkheden en opties. Jullie komen tot de conclusie dat Strada Hybrid  het beste aansluit en direct na dit gesprek werk je het advies uit, zodat zij dit voordat ze thuis zijn al in hun mailbox hebben zitten. Dat vinden wij service!

17.00 Je sluit af. De tijd is voorbij gevlogen! Maar nog belangrijker – je hebt weer een positieve bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van Nederland! En dat is waar jij als Climate Designer ook morgen je bed weer voor uit komt.

 

Word jij onze nieuwe Climate Designer?

Klinkt deze afwisselende werkweek aantrekkelijk? Solliciteer dan direct en stuur jouw motivatie en cv naar ons op. Heb je nog vragen over deze vacature of maak je liever (online) kennis? Plan dan een kennismaking in met je (nieuwe) collega Harro Mimpen, e-mail hmimpen@jaga.nl

Solliciteer nu
Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak